Witam autko ma miesiac i 2 tys km. Takie coś dziś zauważyłem, jezdze tylko ja. Nie posiadam obrączki a rąk nie mam szorstkich. Czy to wada ? Z kierownica jak i z całym autem obchodze sie jak z dzieckiem a tu takie coś. Pozdrawiam i dzieki z góry za odp
Kierownica, wada?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Clip Zobacz wpisOklej to wokol tasma i przetrzyj to papierem sciernym
Zetrze lakier ze skóry i skóra nie będzie z takim poślizgiem, jak jest teraz.
To się ułoży z czasem przy użytkowaniu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spj Zobacz wpisNajprawdopodobniej zrobione zamkiem od ubrania
Gwarancyjnie odrzucą jako uszkodzenie mechaniczne
Jedyny plus, że to się trochę ułoży i nie będzie tego ręką czuć
Współczuję.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JOGI Zobacz wpisJa bym delikatnie podgrzał suszarką do włosów i ugniatał palcami. Powinno się wyrównać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spj Zobacz wpisNajprawdopodobniej zrobione zamkiem od ubrania
To nie tyle wada kierownicy ile ustawienia wnętrza - odległość od kierownicy i od boków fotela. Są dość ciasne i twarde - mało miejsca do wsiądnięcia.Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Clip Zobacz wpisOklej wokol tasma i przetrzyj to papierem sciernympozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Leszek Zobacz wpissprawdzony patent?
Komentarz
-
-
Ja używam i bardzo chwalę rękawiczki dla kierowcy:
- pewniejszy chwyt,
- lepszy komfort cieplny wiosną, jesienią, zimą,
- mniejsze ryzyko uszkodzenia/pobrudzenia wnętrza paznokciem czy obrączką (może to trochę zboczenie dla niektórych)
> biorąc pod uwagę wszystko pow. dla mnie jest ok.
PS. można kupić w wielu sklepikach skórzanych ala Witchen/Ochnik itp. są modele dobrze perforowane/dziurkowane z dobrej jakości cienkiej skóry i nie ma mowy o zgrzaniu czy poceniu rąk.SewerWa
Komentarz
-
-
Też tak miałem, zostaw to w spokoju, z czasem się wyślizga....DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
Komentarz