U mnie podobno stoi od 2 tyg ten 49 tydzien, tak mi diler dzis powiedzial. Od poczatku zamowienia skakal maksymalnie w granicach 2 tyg w jedna albo druga strone od daty ktora wyszla z systemu przy zamowieniu. Mam nadzieje, ze ten 49 juz zostanie.no chyba ze niespodzianke zrobia i bedzie szybciej.
1.4 TSI ambition,czarna perla,pakiet chrom,trojramienna kierownica,amazing,bi-ksenon
Witam wszystkich.
Zamówienie 25.09.2013 wpłacona zaliczka. Samochód wyprodukowany 22.10.2013r
05.11.2013 samochód u Dilera :x (opóźnienie spowodowane świętem), jutro mają być papiery i działa leasing W piątek mam odebrać samochód :lol:
Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać
Gratulacje Szybko poszlo Zamowilem tydzien po Tobie i termin mam do stycznia/lutego.
Czy leasing zalatwiales w salonie? Rejestracja i inne papierki -- to wszystko salon robi? Czy tez musiales chodzic gdzies jeszcze?
Gratulacje Szybko poszlo Zamowilem tydzien po Tobie i termin mam do stycznia/lutego.
Czy leasing zalatwiales w salonie? Rejestracja i inne papierki -- to wszystko salon robi? Czy tez musiales chodzic gdzies jeszcze?
Sam jestem mega zdziwiony
Czytając forum i widząc obsuwy z terminami kombinowałem czy nie przełożyc odbioru na 2014r :? Wyszło wszystko super
Co do leasingu to z uwagi na krótki okres dzialalności gospod. fabryczny odpadł, chcieli 30%wpłaty. Salon zaproponował leasing w Getinie 5lat 14%. Wynegocjowałem w zewnętrznej firmie leasing również w Getine ale niecałe 10% :lol:
Wszystko wychodzi aż za dobrze Strach się bać :wink:
Co do papierków, salon dostarcza jedynie papiery samochodu resztę załatwia leasing, u mnie ma trwać 1 dzień) Także jak jutro rano będą papiery to w piątek odbiór
Nie,
chociaż wysłałem im również zapytanie :wink:
Negocjowałem w Trójmieście, wybrałem firmę Lelek, rabat łącznie z producenckim 8% + opony zimowe i dywaniki
Na forum piszą,że można i 10% rabatu dostać. Ja "walczyłem" tydzień i poległem na ósemce
Za bardzo mi się śpieszyło :lol:
Ważne,że fura już prawie na wyciągnięcie ręki 8)
Co do papierków, salon dostarcza jedynie papiery samochodu resztę załatwia leasing, u mnie ma trwać 1 dzień) Także jak jutro rano będą papiery to w piątek odbiór
Czyli nie musisz sam rejestrowac auta jak rozumiem. To juz jest plus
To tam gdzie ja masz jakieś konkrety co do produkcji auta? Ja zamówiłem 21.10 i póki co nikt się nie odezwał.
Jak zamawiałem to była mowa o grudniu, ale nie wierzę w ten termin
Dzieki
Pochwal sie tu nowym nabytkiem -- chetnie poogladamy fotki
Powodzenia
Na pewno
Tym bardziej,że mam pakiet Dynamic i Pakiet na rozdroża
Nie bardzo umiałem znaleźc fotki czerwonego Dynamica i niecierpliwie czekam na efekt końcowy :wink:
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z odbiorem zamawianego samochodu w grudniu? Czy można naciskać dilera na dodatkowe upusty?
U mnie miał być produkowany we wrzesniu a przeciaga sie do końca listopada plus pewnie 2-3 tygodnie na dostarczenie do salonu. Sprzedawca wspomniał, ze moze skoda doda jakies upusty, ale na razie nic nie wiedzą i pewnie dowiem sie w grudniu ze nic nie ma bo samochod dobrze sie sprzedaje :cry:
Czy jest sens czekac z rejestracja do stycznia 2014 czy przy sprzedazy nie bedzie to miec zadnego znaczenia, bo w Polsce ludzie patrza na date produkcji, nie pierwszej rejestracj?
Co radzicie?
O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
[ Dodano: Pon 11 Lis, 13 11:45 ]
Tak przy okazji to uważajcie bo dealer twierdził, że podgrzewana przednia szyba wydłuża czas oczekiwania nawet do pół roku
Moje zamówienie trafiło do systemu 30 września 2013 (dodam rok, bo za chwilę może to nie być wcale takie oczywiste ) i do dnia dzisiejszego nadal nie mam potwierdzonej daty produkcji - zamówiłem chrom...
Pzdr
ja zamawialem przed toba (07.09) i niby caly czas stoi do produkcji na 49 tydzien, to niby za 2 tyg, ale na ile mozna ufac w to co mowi diler.Dlatego zadalem pytanie o ta literke, ktora wskakuje przed numer zamowienia.
1.4 TSI ambition,czarna perla,pakiet chrom,trojramienna kierownica,amazing,bi-ksenon
Zamówiona 25.09 wyprodukowana 13.11
Tylko zastanawia mnie teraz co to akcja serwisowa grupy vw dla dsg :?:
No pieknie -- gratulacje. Zamowilem RS'a tydzien po Tobie i nie znam nawet terminu jego produkcji jeszcze Co do akcji serwisowej, to podobno odnosi sie to do DSG 7 biegowej, a wiec nie w RS. Inna kwestia, ze media to pisza w wiekszosci bzdury... Ot jakas papka, zrobiona najczesciej bezmyslnie na depeszach agencyjnych. Mniej lub bardziej podkolorwana.
Komentarz