Zamieszczone przez Wojqba
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mac_aaronZamieszczone przez Wojqbanie chcę Was martwić, ale podobno zmiana felg Teron na Denom ustawia produkcję na 51 tydzień 2013
Wersja kombi z Teron ma nieokreślone terminy produkcji - łącznie z opcją 2014.
Komentarz
-
-
Najbardziej rozwalające to są oferty na otomoto itp. z wirtualnymi samochodami gdzie się nie zadzwoni - "Panie 8 tygodni czas oczekiwania" to ja się pytam po co taki bezsensowne ogłoszenia wrzucać ?Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WojqbaWersja kombi z Teron ma nieokreślone terminy produkcji - łącznie z opcją 2014.
no to w takim razie to jest mistrzostwo świata oferować ludziom coś, czego nie ma :lol:
a same fele teron można kupić w aso od ręki ? :idea:
bo jeśli tak, to lepiej zamówić nawet na gównianej stali a fele dokupić ..... oooo tam -> http://allegro.pl/felga-felgi-r17-sk...464594204.htmlSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtas_Poznańa skąd takie newsy ?
Zamieszczone przez Wojtas_Poznańno to w takim razie to jest mistrzostwo świata oferować ludziom coś, czego nie ma :lol:
a same fele teron można kupić w aso od ręki ? :idea:
bo jeśli tak, to lepiej zamówić nawet na gównianej stali a fele dokupić ..... oooo tam -> http://allegro.pl/felga-felgi-r17-sk...464594204.html
Komentarz
-
-
Oj tam nie stać, tak to będziesz miał już na zimówki felunie i pomyśl ile zaoszczędziłeś a ile z tego masz na koncie :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :lol:Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WojqbaOpóźnienia wynikają z braku kierownic czteroramiennych i felg aluminiowych TERON
Pewnie to zależy od miesiąca.... :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rok z BagienZamieszczone przez WojqbaOpóźnienia wynikają z braku kierownic czteroramiennych i felg aluminiowych TERON
Pewnie to zależy od miesiąca.... :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WojqbaOctavię III kombi....
a te wałki z oczekiwaniem to w poznaniu ? :idea: bo może trzeba było sobie zrobić zamówienie i później wycieczkę po odbiór do krakowa np ? nie dość że pewnie byłoby szybciej to i podejrzewam że taniej.... różnica starczyłaby na przejazd tam i spowrotem plus na te dodatkowe felgi Teron :diabelski_usmiech albo byś może nawet w gratisie wynegocjował :lol: 8)SPOT Poznań:
.....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtas_PoznańZamieszczone przez WojqbaOctavię III kombi....
a te wałki z oczekiwaniem to w poznaniu ? :idea: bo może trzeba było sobie zrobić zamówienie i później wycieczkę po odbiór do krakowa np ? nie dość że pewnie byłoby szybciej to i podejrzewam że taniej.... różnica starczyłaby na przejazd tam i spowrotem plus na te dodatkowe felgi Teron :diabelski_usmiech albo byś może nawet w gratisie wynegocjował :lol: 8)
btw myślę, że terminy to jest w tym momencie problem ogólnopolski....
a przyjdzie czas odbioru po terminie, to będą nowe negocjacje..... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojqbaa Poznań wyrównywał cenę i dawał więcej....
gdzie konkretnie takie promocje , to może sobie też wymienię O2 na O3 ?!!!SPOT Poznań:
.....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTak sie zastanawiam, czy czasem jak kogos auto wlatuje szybciej do produkcji, to nie kwestia tego, ze diler ma zamowione w ciemno auto X, przychodzi klient, to tylko dokladaja wyposazenie i juz termin jest krotszy o kilka tygodni, a jak nie zdarzy to i tak auto sie sprzedaO3 1.8 TSI Blue Race
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojqbazamówienie 30 tydzień - określony 41 tydzień produkcji - przesunięty "w kosmos"...
To utwierdza mnie w przekonaniu, że mój krótki termin odbioru (jeszcze dziś potwierdzałem jego aktualność) wynikał pośrednio z tego co napisał Maicroft, dealer podmienił moje czerwcowe zamówienie zmieniając jego specyfikację.
To pozwoliło zachować kolejkę. :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wozhdZamieszczone przez MaicroftTak sie zastanawiam, czy czasem jak kogos auto wlatuje szybciej do produkcji, to nie kwestia tego, ze diler ma zamowione w ciemno auto X, przychodzi klient, to tylko dokladaja wyposazenie i juz termin jest krotszy o kilka tygodni, a jak nie zdarzy to i tak auto sie sprzeda
Komentarz
-
Komentarz