Alf, OK ale na placu raczej nie znajdziesz benzyny z Webasto :P
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez progressowyWierzysz koledze znajomemego?
To samo mogę ja powiedzieć,że znajomy znajomego takie same autko kupił za 70tyś zł.
Lepiej doradźcie , jak podejść kierownika, żeby z tysiąc czy dwa upuścił upuścił przy oglądaniu samochodu :roll:
P.S Zamierzam wziąć od nich również alusy 16 cali- może dopiszą do faktury za samochód i choć te 1700 będę do przodu. Jak myślicie, idą na takie numery dilerzy?O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
Komentarz
-
-
jak widze wasze zamówienia z września to moja Octavia będzie hmm może w marcu ;pZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Witam, a ja mam do was pytanie jaki rabat udało wam się wynegocjować na rs-a? Chcę zamówić na firmę dwa rs-y 2.0 TDI DSG praktycznie w max. Wersji wyposażenia i dostałem tylko 16 tys. Zniżki po cennikowej obniżce 1900 zł za szt.... czy ktoś wywał większy upust? Jeśli tak to gdzie zamawialiście auto? Pzdr
Komentarz
-
-
w moim przypadku od ceny, którą podał konfigurator odjąłem 1500 zł z e-kuponu który mi przysługiwał...i również wyszło mi 11,5% ...+ wytargany za 300 zł bagażnik dachowy i dywaniki;-)...co prawda to nie jest RS
[ Dodano: Pon 23 Gru, 13 12:07 ]
muszę dodać,że jak zamawiałem swoją O to nie było upustu 1900 zł ...więc za mało rabatu dostajesz...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SweetdreamMam aktualnie złożone zamówienie na o3. (nie ma jeszcze daty produkcji). Czy jakbym zmienil to zamowienie to myślicie ze jest jakaś szansa aby zdążyli wyprodukować przed 1 marca octavie z homologacją ciężarową tak aby jeszcze odliczyć cały vat?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez consulSkąd można uzyskać informację o terminie produkcji zamówionego auta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_Zamieszczone przez consulSkąd można uzyskać informację o terminie produkcji zamówionego auta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez consulWitam
Skąd można uzyskać informację o terminie produkcji zamówionego auta.
Zamawiałem swoją w połowie października i termin na zamówieniu mam na 10 marca.
[shadow=green:55fada040c][/shadow:55fada040c]Już odebrane A3 TFSI limuzyna
Komentarz
-
-
Kurcze też tego nie rozumiem, ostatnio wysyłałem zapytanie o wycenę auta do jednego z naszych forumowych sprzedawców i mówił że termin oczekiwania to max do 8 tygodni czyli ok 2 miesiace, a tu piszecie o jakichś 5 miesiącach, to jak to w końcu jest ? Już sam nie wiem kiedy to zamawiać bo zaraz się okaże że do wakacji go nie będe miał !
Komentarz
-
Komentarz