Skodzina zamówiona 03.02. Ciekawe kiedy będzie znana data produkcji..
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
amdp, Ja dostałem info o dacie produkcji po 7 dniach.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
ryjeks, sorry za zmieszanie. Dopiero zauwazylem, ze moj komentarz z Czw 14 Sty, 16 06:57 tyczyl sie komentarza WM66, ktory sie do Ciebie zwrocil w swoim komentarzu.
Powiem Wam, ze strasznie zaskoczyla mnie opiekun leasingu pytaniem "czy Pan bedzie chcial wybrac sie z czujnikiem lakieru po odbior auta?"
Czy mam sie czegos obawiac/ na cos uwazac przy odbiorze, jesli produkcja przebiegla bez jakichkolwiek opoznien? Na jakies elementy szczegolnie zwrocic uwage? Czy powinienem jakos wnikliwie sprawdzac auto z kazdej strony, aby wykluczyc do minimum ew. wady produkcyjne lub nabyte po produkcji, czy producent zobowiazuje sie na papierze do tego, ze auto jest wolne od ww. wad czym zobowiazuje sie zrekompensowac to w pozniejszym czasie? Ma ktos tego typu doswoadczenia, ktorymi otwarcie.moze sie podzielic?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Crk64Czy mam sie czegos obawiac/ na cos uwazac przy odbiorze, jesli produkcja przebiegla bez jakichkolwiek opoznien?
Zamieszczone przez amdpWM66, w takim razie podpytam dealera w środę o datę.Był: '11 Fiat Bravo 1,4 Dynamic, Distinto Grigio
Była: '15 Skoda Fabia III 1,0 MPI, Active, Candy White (wypożyczona)
Jest: '16 Skoda Octavia III Combi 1,4 TSI, Style, Race Blue
Komentarz
-
-
Dzięki K-Majster,
Przy okazji znalazłem na forum wątek w podobie do postawionego pytania.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...39911dea49736d. Coś z nich pożytecznego na pewno wyłuskam.
Komentarz
-
-
Crk64, Wiesz nie wnikam w to czy dealer z dealer'em są ze sobą w kontakcie ( pewnie tak jest ) wysłałem e-maile do wszystkich salonów w PL i czekałem na odpowiedzi, każdy kto odpisał dawał mi rabat w granicy 7%, a Pan z Wieliczki sam do mnie zadzwonił i dopytał tylko o to czy ma być Columbus czy nie musi być, powiedziałem że ma być i po kilku minutach wysłał mi ofertę, która była najlepszą ze wszystkichWięc nie mam na co narzekać.
amdp, Do mnie sam zadzwonił jak tylko się dowiedział o dacie produkcji.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Zglebimy to przy następnej okazji, mając na uwadze co niektóre wartości procentowe, jakie się tu pojawiaja.
Naleze do ludzi, którzy potrafią się cieszyć z " małych " rzeczy, acz są to niestety nieuczciwe praktyki wobec klienta, który globalnie negocjuje warunki współpracy per salon, per najbliższy i najdalszy zakątek kraju. A tez nie wydzwonisz oferty incognito, bo się zazbroja z kolei przed konkurencja.
Komentarz
-
-
Crk64, No tak przedział % w tym wątku był sporyAle pewnie co np: 6 miesięcy jest o 1-2 % w jedną albo w drugą stronę :P Dla mnie 9% które dostałem było ok
Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Eee, lift chyba raczej jeszcze nie... Ale jakby faktycznie wszedł, to pewnie daliby polifta
No i wreszcie ktoś zamówił 230, dziwne w sumie że tak ich mało ludzie biorą - gdybym miał wybór między zwykłą a 230 to nawet bym na zwykłą nie spojrzał (no ale nie miałem)."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez B_A_R_TTrochę czasu już minęło ale dokończę opowieść o swojej przygodzie. Jak mówiłem 8 wyprodukowane, 9 w poznaniu faktura wystawiona 18, a odebrałem 23 grudnia. Zamówienie złożyłem 2 listopada czyli 36 dni między zamówieniem, a produkcją.
Koniec produkcji: 09.12.2015
Wyjazd pociągiem z fabryki: 09.12.2015
Swarzędz: 15.12.2015
Salon: 18.12.2015
I tyle w temacie jak długo jedzie auto.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Kamil RS230Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.
[ Dodano: Pon 15 Lut, 16 11:40 ]
Zamieszczone przez krzyzakpKamil RS230, strasznie dlugi termin oczekiwania, prawie 7miesiecy.. 1,5roku temu, jak mieli problemy to mowili "do pol roku".. Jakies wytlumaczenie czemu az tyle?
Z drugiej bedziesz juz mial MY2017... Z trzeciej nie wiadomo czy do tej pory lift nie wyjdzie, a Tobie zostawia przed lifta
[ Dodano: Pon 15 Lut, 16 11:44 ]
Zamieszczone przez maro rsEee, lift chyba raczej jeszcze nie... Ale jakby faktycznie wszedł, to pewnie daliby polifta
No i wreszcie ktoś zamówił 230, dziwne w sumie że tak ich mało ludzie biorą - gdybym miał wybór między zwykłą a 230 to nawet bym na zwykłą nie spojrzał (no ale nie miałem).Jednak to dużo daje
Komentarz
-
-
Liftbacki. Kombi nie potrzebne bo ani ja ani brat nie mamy rodziny.
W załączniku pierwsza strona zamówienia. Podana jest kwota zaliczki 2x 2500 zł. Do tego numer konfiguracji. Proszę wejść i sprawdzić że to RS230 i nie insynuować mi oszustwa lub czegoś w tym stylu.
Większy plik nie chce mi przejść. Jeśli chcecie to wyślę na e-mail.Załączone pliki
Komentarz
-
-
Nie nie sprawdzałem powiem Ci szczerze. Tzn wysyłałem maile z prośbą o ofertę to to co dostałem było gorsze niż w Ciechanowie lub porównywalne. Od 10 lat serwisuję w Ciechanowie swoją Octavię i dostałem dobrą ofertę na auto do produkcji. W Olsztynie dostał bym lepszą cenę ale nie miałbym takich dodatków na serwisie itp. A auta nie kupuję na 4 lata a na 7-8 lat.
Komentarz
-
Komentarz