Wojtas_Poznań , też się napaliłem ale 8 miesięcy (w sumie) to ja chyba nie wytrzymam , do tego rozwala mnie podejście dilera. W sumie żałuje ,że nie zamówiłem na obornickiej , tam z tego co słyszałem troche inaczej podchodzą do klienta. Może jak przyśpieszy o pare tygodni to poczekam
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
jamajka, to w takim razie gdzie i u kogo konkretnie zamawiałeś ?
Zamieszczone przez jamajkaale 8 miesięcy (w sumie) to ja chyba nie wytrzymamSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jamajkaznasz tam kogoś ?
Może gdybyś zrobił wcześniej rozeznanie w forumowych sprzedawcach, to później poszłoby wszystko sprawniej :idea: nie mi to oceniać, a wróżyć z fusów też raczej nie będę..... Jak to mówią... stało się i trzeba żyć dalej
w każdym bądź razie z Jackiem nie miałem przyjemności czegokolwiek załatwiać :PSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Jak się komuś spieszy do odebrania RSa, to dziś widziałem w salonie Plichta w Gdańsku przy Grunwaldzkiej. Stoi benzyna w kolorze błękit race. Niestety nie sprawdzałem i nie dopytywałem z jaką skrzynią. O ile kojarzę, to rocznik 2013.
Niestety trzymają go tylko na salonie i autem testowym nie będzie
Obawiają się, że auto by non stop jeździło
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jamajkabolo81 , mam te same odczucia ,mój sprzedawca też zero zainteresowania. Ja nie mówie ,że ma sie za mną zesrać , bo pewnie takich jak ja ma pewnie na pęczki, ale jakiś telefon z prośbą o cierpliwość by się przydał, a tej pomału już mi brakuje. Ja zamawiałem 22.11 RS-a w białym metaliku i był już wtedy dostępny w konfiguratorze, a teraz mi mówią że ten kolor dopiero malują od 5 tygodnia ,a produkcja 21 tydzień.
Dodam ,że w lutym mił być odbiór. I chociaż się strasznie napaliłem na RS-a to zaczynam się rozglądać za innym autem.
W tych czasach, kiedy rzekomo kryzys i spadek sprzedaży aut żeby do takich rzeczy dochodziło to jaja jakieś. Jedyna opcja to brać to co mają w salonach, a to już mi nie pasuje, bo chce mieć konfiguracje pod siebie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_jak podzwoniłem to np. na insignie też się czeka 3-4m-ce więc wychodzi na maj. Seaty podobnie, mazda 6 m-cy
W tych czasach, kiedy rzekomo kryzys i spadek sprzedaży aut żeby do takich rzeczy dochodziło to jaja jakieś. Jedyna opcja to brać to co mają w salonach, a to już mi nie pasuje, bo chce mieć konfiguracje pod siebie.
Komentarz
-
-
:szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Cóż za informacja na początek weekendu :szeroki_usmiech
Dostałem info od dealera, że auto w sobotę powinno już być u nich, w poniedziałek powinny dojść papiery i planowany odbiór coś może około środy - to już tylko 5 dni :szeroki_usmiech
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Fredy.PWZamieszczone przez robczechFredy.PW, już czekamy na fotki
A przy okazji - moja ma się w przyszłym tygodniu produkować
Pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_Szczęściarz :P Też tak chcę :twisted: ,a tu jak pomyślę ile jeszcze miesięcy mam czekać to mnie trafia.
PzdrPzdr, Fredy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoniestety 4 miesiace czekania na rs to marzenia , 4 miesiące to na dzien dobry mówili, a bedzie pewnie 6
W moim przypadku najgorsze było to, że nikt nie chciał się określić co do terminu. Auto cały czas było zawieszone w próżni bez daty produkcji. Jakbym przy zamówieniu wiedział, że to potrwa tyle, to człowiek inaczej kilka spraw by załatwił (nie sprzedałbym na początku listopada poprzedniego auta), a tak każdy tydzień był niewiadomą...
PzdrPzdr, Fredy
Komentarz
-
-
Witam.
Może trochę offtop ale czy ktoś z was zamawiał
HHC – system wspomagania ruszania pod wzniesienia czy z nim jest wtedy drążek od ręcznego? Cały czas byłem przekonany ze nie ma już drążka tylko jest automatyczny ręczny...
Ja cały czas czekam zamówienie 20.12 i jak na razie aż boje się dzwonić wcześniejsze info z salonu odbiór nie wcześniej niż 15.03 :/Jest 1.4 TSI Elegance Blue Race 18' Golus
Mój błękitny Skarb!
Komentarz
-
-
Tak jest drążek od ręcznego. Ja też chciałem to zamówić ale ostatecznie sobie odpuściłem.Octavia 3 1.4 Tsi Brąz Topaz Ambition+Amazing+Canton i inne dodatki.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75869
http://www.youtube.com/channel/UCgYZicxNasAMuZs6oEIQvAA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoNa briskoda francuz pisał , że u nich rs sedan 4 miesiace, rs kombi 8 miesięcy , w salonie powiedzieli mi , że wszystko opóźnienia z powodu samochodów z homologacją czyli w przypadku O3 wersji kombiZamówiona O3 Combi 1.6 TDI Ambition + Amazing
Komentarz
-
Komentarz