kupujesz w nowej cenie bo placisz w momencie odbioru, oficjalne pisma dotarły do salonow tylko brak cenników dla klientów
Rabaty
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez mac_aaronhttp://www.przelom.pl/porady/2766/Towar-na-zamowienie-cena-bez-zmian/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSIhttp://www.skoda-auto.pl/modele/octavia/Cenniki
nowy cennik
- auto droższe o 900zł,
- pakiety amazing droższe o 50zł
z rozdziału podróżuj bezpiecznie zniknęła pozycja - "sygnalizacja niezapiętych pasów kierowcy i wszystkich pasażerów" - ciekawe czy rzeczywiście jej nie będzie, bo byłaby to duża strata
w podróżuj komfortowo doszedł szyberdach dla Combi
w funkcjonalność dodano pozycję składanie oparcia tylnej kanapy
w audio i komunikacja doszła pozycja traveller assistant
ktoś zauważył coś poza tym?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestz rozdziału podróżuj bezpiecznie zniknęła pozycja - "sygnalizacja niezapiętych pasów kierowcy i wszystkich pasażerów" - ciekawe czy rzeczywiście jej nie będzie, bo byłaby to duża strata
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez bob_bestz rozdziału podróżuj bezpiecznie zniknęła pozycja - "sygnalizacja niezapiętych pasów kierowcy i wszystkich pasażerów" - ciekawe czy rzeczywiście jej nie będzie, bo byłaby to duża strataJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Nie ma specjalnego znaczenia jesli chodzi o rabat, czy auto to "cywilna" wersja czy RS. Mnie udalo sie wyszarpac cos w okolicach 11%, ale na Octavie to juz sa gorne granice :-) Na Superba mozna 14-16% wycisnac.
Dosc istotna kwestia: czasami podaje ktos, ze daje rabat X%, ale zastrzega sobie, ze musisz u nich brac np. leasing/kredyt. I dymanie robia tam
Komentarz
-
-
Na nowa OIII, ktora zamowisz sobie z konfiguratora to 14% czlowiek z ulicy nie dostanie, chyba, ze ma jakas flote 14% oferty w internecie to albo na auto z placu (moze jeszcze rocznik 2013) lub jest gwiazka -- finansowanie u nich. Wiec 14% daja na auto, a jada po leasingu/kredycie.
14% to poziom bardziej na Superba.
Komentarz
-
-
No własnie nie zauważyłem ze to ta firma . Co prawda niby nigdzie nie jest napisane ze trzeba brać kredyt, za to jest napisane ze nie są pośrednikiem między klientem a salonem ...wiec może jednak się coś da wykombinować
A jak to jest w skodzie z rabatami na grupę zawodową? W VW dawali kiedyś z marszu 9%
Czy finansowanie auta w leasingu tez ma jakiś wpływ na ostateczną cenę (poza oczywiście kosztami leasingu)?A4 B6 Avant 1,9 TDI AWX
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SiddKsiędzem nie jestem i chyba raczej nie będę, ale się łapałem w rozpisce VW Na stronie skody nigdzie takich ułatwień nie widzę niestety...Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SiddA jak to jest w skodzie z rabatami na grupę zawodową? W VW dawali kiedyś z marszu 9%
Czy finansowanie auta w leasingu tez ma jakiś wpływ na ostateczną cenę (poza oczywiście kosztami leasingu)?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MadDriverleszekmw napisał/a:
superb do produkcji to raczej max 12%. najczęściej 10-11.
Mialem oferte w Wieliczce z rabatem 14.5% na auto do produkcji w marcu tego roku.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz