Zamieszczone przez Biszczu
RS w kolorze Szary Metal oraz Czerwony Rio
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
LUKI, niestety ale to nie sa te kolory...(
Pokazałeś Czerwien Corrida oraz Szary Steel
Octavią 3 rs zainteresowałem sie pare dni temu ponieważ mam zamiar kupic taką i mogę nie być w temacie ale wydaje mi sie ze kolory Czerwień Rio i Szary Metal są dostepne od nie dawna bo nigdzie nie moge znalesc fotek RS'a w takich kolorach
Zobaczcie w PL konfiguratorze, sa w nim kolory o ktore pytam, z tym ze mnie zalezy na real fotach
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
ok, poprzednio było pudło, bo gość się pomylił. Teraz myślę, że to już ten kolor ale to nie RS (ponoć fotki z duńskiego forum, znalazłem na briskodzie):Zamieszczone przez dawidsLUKI, niestety ale to nie sa te kolory...(
Pokazałeś Czerwien Corrida oraz Szary Steel
Octavią 3 rs zainteresowałem sie pare dni temu ponieważ mam zamiar kupic taką i mogę nie być w temacie ale wydaje mi sie ze kolory Czerwień Rio i Szary Metal są dostepne od nie dawna bo nigdzie nie moge znalesc fotek RS'a w takich kolorach
Zobaczcie w PL konfiguratorze, sa w nim kolory o ktore pytam, z tym ze mnie zalezy na real fotach
to chyba już ok?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
ten szary to też nie jest metal grey, tylko jakiś starszy szary kolor. Wg briskody moje fotki pokazują właśnie metal grey. Fotek RS'a nie ma, ten kolor jest ponoć dostępny dopiero od 01.2014?Zamieszczone przez dawidsDzieki LUKI
Jezeli ktos ma foty jak wyżej tylko na RS to bylby super
[ Dodano: Sro 05 Mar, 14 18:16 ]
bo ten od LUKI to nie metal grey. RS'a nikt na razie nie znalazł w MG.Zamieszczone przez dawidsBob_best, właśnie cieżko stwierdzić bo to nie jest RS ale kolor ktory pokazałes bardziej przypomina ten z konfiguratora niz ten który pokazał LUKI
Ps. Ale przypał z tymi kolorami... :roll:
edit - RS w Rio Red
Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Właśnie ten MG jest chyba dostępny od nie dawna stąd brak fotek ale jeżeli to taki jak pokazałeś na tej zwykłej Octavii to byłoby superZamieszczone przez bob_bestten szary to też nie jest metal grey, tylko jakiś starszy szary kolor. Wg briskody moje fotki pokazują właśnie metal grey. Fotek RS'a nie ma, ten kolor jest ponoć dostępny dopiero od 01.2014?Zamieszczone przez dawidsDzieki LUKI
bo ten od LUKI to nie metal grey. RS'a nikt na razie nie znalazł w MG.Zamieszczone przez dawidsBob_best, właśnie cieżko stwierdzić bo to nie jest RS ale kolor ktory pokazałes bardziej przypomina ten z konfiguratora niz ten który pokazał LUKI
PS. dzieki wielkie za rio red
Komentarz
-
-
spoko - szukam RSa w MG, zobaczymy.Zamieszczone przez dawidsWłaśnie ten MG jest chyba dostępny od nie dawna stąd brak fotek ale jeżeli to taki jak pokazałeś na tej zwykłej Octavii to byłoby superZamieszczone przez bob_bestten szary to też nie jest metal grey, tylko jakiś starszy szary kolor. Wg briskody moje fotki pokazują właśnie metal grey. Fotek RS'a nie ma, ten kolor jest ponoć dostępny dopiero od 01.2014?Zamieszczone przez dawidsDzieki LUKI
PS. dzieki wielkie za rio red
Co do koloru który dał LUKI to wygląda że to jest Platin Grey (wg briskody nie jest już oferowany)Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zdjęcia od LUKI przedstawiają kolor szarą platyne już nie oferowaną a zdjęcia od bob_best to ten nowy kolor szary metaljest Skoda Superb 3 1.4TSI Ambition RP 2016 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=92672
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Kombi MY2015 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=86583
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE MY2013- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=69198
Komentarz
-
-
mówiąc szczerze to kolor jakiś taki..już by mógł chyba w pomarańcz ciemny bardziej iść..
coś takiego by się przydało.. , znaczy kolor
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.plO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Przeglądałem wczoraj briskode i nic nowego nie maZamieszczone przez dawidsPodbijam, ktoś mam fotkę RS'a w kolorze Szary Metal ?
[ Dodano: Sro 02 Kwi, 14 20:36 ]
dodatkowe zdjęcia w Metal Grey (niestety ani RS, ani połączenie z jasnym wnętrzem o jakie tutaj prosiliście, ale jest chociaż więcej zdjęć auta w tym kolorze):Zamieszczone przez dawidsWitam,
czy ktoś posiada fotkę/linka jak wygląda RS w kolorze Grey Metal Metalic (Szary Metal) oraz Czerwony Rio ???
Bede wdzieczny
Pzdr
+ dwa linki do rosyjskiego forum gdzie są fotki:
[ Dodano: Pią 04 Kwi, 14 23:13 ]
Udało mi się znaleźć zdjęcie RS w Metal Grey (muszę przyznać, że jest kocur niezły :diabelski_usmiech):

Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-

DD

Komentarz