Zamieszczone przez Biszczu
RS w kolorze Szary Metal oraz Czerwony Rio
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
LUKI, niestety ale to nie sa te kolory...(
Pokazałeś Czerwien Corrida oraz Szary Steel
Octavią 3 rs zainteresowałem sie pare dni temu ponieważ mam zamiar kupic taką i mogę nie być w temacie ale wydaje mi sie ze kolory Czerwień Rio i Szary Metal są dostepne od nie dawna bo nigdzie nie moge znalesc fotek RS'a w takich kolorach
Zobaczcie w PL konfiguratorze, sa w nim kolory o ktore pytam, z tym ze mnie zalezy na real fotach
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawidsLUKI, niestety ale to nie sa te kolory...(
Pokazałeś Czerwien Corrida oraz Szary Steel
Octavią 3 rs zainteresowałem sie pare dni temu ponieważ mam zamiar kupic taką i mogę nie być w temacie ale wydaje mi sie ze kolory Czerwień Rio i Szary Metal są dostepne od nie dawna bo nigdzie nie moge znalesc fotek RS'a w takich kolorach
Zobaczcie w PL konfiguratorze, sa w nim kolory o ktore pytam, z tym ze mnie zalezy na real fotach
to chyba już ok?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawidsDzieki LUKI
Jezeli ktos ma foty jak wyżej tylko na RS to bylby super
[ Dodano: Sro 05 Mar, 14 18:16 ]
Zamieszczone przez dawidsBob_best, właśnie cieżko stwierdzić bo to nie jest RS ale kolor ktory pokazałes bardziej przypomina ten z konfiguratora niz ten który pokazał LUKI
Ps. Ale przypał z tymi kolorami... :roll:
edit - RS w Rio Red
Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez dawidsDzieki LUKI
Zamieszczone przez dawidsBob_best, właśnie cieżko stwierdzić bo to nie jest RS ale kolor ktory pokazałes bardziej przypomina ten z konfiguratora niz ten który pokazał LUKI
PS. dzieki wielkie za rio red
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawidsZamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez dawidsDzieki LUKI
PS. dzieki wielkie za rio red
Co do koloru który dał LUKI to wygląda że to jest Platin Grey (wg briskody nie jest już oferowany)Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zdjęcia od LUKI przedstawiają kolor szarą platyne już nie oferowaną a zdjęcia od bob_best to ten nowy kolor szary metaljest Skoda Superb 3 1.4TSI Ambition RP 2016 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=92672
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Kombi MY2015 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=86583
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE MY2013- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=69198
Komentarz
-
-
mówiąc szczerze to kolor jakiś taki..już by mógł chyba w pomarańcz ciemny bardziej iść..
coś takiego by się przydało.. , znaczy kolor
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.plO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawidsPodbijam, ktoś mam fotkę RS'a w kolorze Szary Metal ?
[ Dodano: Sro 02 Kwi, 14 20:36 ]
Zamieszczone przez dawidsWitam,
czy ktoś posiada fotkę/linka jak wygląda RS w kolorze Grey Metal Metalic (Szary Metal) oraz Czerwony Rio ???
Bede wdzieczny
Pzdr
+ dwa linki do rosyjskiego forum gdzie są fotki:
Про машину: 2013, 140 л. с., двигатель бензиновый, автоматическая коробка передач. Ну вот опять я стал обладателем чешского хрусталя отлитого в НН по немецким технологиям. После предыдущей Октавии с двиглом 1.6 решил заказать себе 1.2 на ДСГ но вскоре под влиянием общественности пер…
Про машину: 2013, 105 л. с., двигатель бензиновый, роботизированная коробка передач. Вот и пришел момент поменять своего железного коня(ВАЗ 2101).Изначально рассматривал другую марку машины, но случайно забрел в салон Skoda, где была представлена Octavia. Понял — она должна быть моей.…
[ Dodano: Pią 04 Kwi, 14 23:13 ]
Udało mi się znaleźć zdjęcie RS w Metal Grey (muszę przyznać, że jest kocur niezły :diabelski_usmiech):
Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz