Jeżeli jeszcze kogoś interesuje jak wygląda na RSie szary metal metalizowany to >>>TU<<< są fotki w dobrym świetle dziennym, dobrej jakości, z detalami i w dużej rozdzielczości (niemieckie forum skody)
RS w kolorze Szary Metal oraz Czerwony Rio
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PrimTeż mi ten szary nie podchodzi... :|Wcześniej: F1 1.2 12V 64KM.
Teraz: OIII 1.2TSI 85KM Szary metal, Ambition, Amazing.
Komentarz
-
-
widziałem rs liftback szary metal w bonarde kiedyś zajebistahttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Kolor faktycznie jest ciekawy. Chętnie bym obejrzał jakiegoś RS-a w Showroom :P .
Szkoda, że dla tej wersji nie ma za dużego wyboru koloru.
Wszędzie tylko ten niebieski i biały :wink:.
Co ciekawe mało jest czarnych RS-ów, choć w sumie ten kolor zbyt maskuje te dodatkowe elementy jakie ma RS i bardziej pasuje do nie RS-owych wersji.
Komentarz
-
-
Re: RS w kolorze Szary Metal oraz Czerwony Rio
Zamieszczone przez dawidsWitam,
czy ktoś posiada fotkę/linka jak wygląda RS w kolorze Grey Metal Metalic (Szary Metal) oraz Czerwony Rio ???
Bede wdzieczny
PzdrZałączone pliki
Komentarz
-
-
Jechałem takim kombi testowym jak ściągnęli z Poznania do dealera w Ciechanowie. Pierwsze wrażenia - jakby cały w szpachli :roll: :szeroki_usmiech
Ale na pewno ORYGINALNY i NIEPOWTARZALNY. i fakt u nas mało spotykany.O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maol72Pierwsze wrażenia - jakby cały w szpachli :roll: :szeroki_usmiech
Wiedziałem, że coś mi ten kolor przypomina.
Wiadomo, że to rzecz gustu, ale dla mnie wygląda jak mdły paw po 3. dniowej imprezie i trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem, żeby taki kolor wybrać. :]
Od czasu do czasu widuję S8 w zbliżonym kolorze i zastanawiam się, co właściciel miał na myśli wybierając taki kolor.
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz