Ależ zmienił się konfigurator RS
:shock:
Nowe felgi, elektryczne fotele, nowe dodatki :shock: :shock:
I cena od 110 pln :shock:
Widać auta dobrze idą :lol:
Ja zamówiłem w lutym i jeszcze nie mam potwierdzonego terminu. Tdi,kombi, czarny dach,navi,itd
Dziwna sprawa...
Chcesz o tym porozmawiać? A co powiesz na to ze ja tez nie mam potwierdzonego terminu produkcji, a zamawialem 20.11.2013r. Pewnie wiesz co czuje? Nawet mi się już pisać nie chce ;(
Ja zamówiłem w lutym i jeszcze nie mam potwierdzonego terminu. Tdi,kombi, czarny dach,navi,itd
Dziwna sprawa...
Chcesz o tym porozmawiać? A co powiesz na to ze ja tez nie mam potwierdzonego terminu produkcji, a zamawialem 20.11.2013r. Pewnie wiesz co czuje? Nawet mi się już pisać nie chce ;(
Spokojnie wytrzymaj ten tydzień...
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Ależ zmienił się konfigurator RS
:shock:
Nowe felgi, elektryczne fotele, nowe dodatki :shock: :shock:
I cena od 110 pln :shock:
Widać auta dobrze idą :lol:
Czy ja dobrze widzę? dla RS`a pozycja Sound Sytem Canton jest nieosiągalna?
O dziwo, dzisiaj dostałem info, ze w tygodniu 27 moja RSka będzie na produkcji. Zamówiona w tygodniu 23. Ile czasu wg. Was od wyprodukowania zajemie jej transport do dealera? (ten wtierdzi, że w 29 tygodniu nastąpi odbiór).
Basik to ci szybko furkę podstawili mam nadzieję że u mnie też zrobią miłą niespodziankę , na razie termin ciągle aktualny (26tydzień) i chyba już nic się nie zmieni...
Szkoda że dopiero teraz dołożyli fotele z pamięcią ustawień :/
Był : GOLF IV 1.6 * BMW M3 E46 * Audi A4 1.9TDI Quattro...
O dziwo, dzisiaj dostałem info, ze w tygodniu 27 moja RSka będzie na produkcji. Zamówiona w tygodniu 23. Ile czasu wg. Was od wyprodukowania zajemie jej transport do dealera? (ten wtierdzi, że w 29 tygodniu nastąpi odbiór).
Jaką wersję silnikową zamówiłeś, że taki szybki termin realizacji?
Mam zamówioną TDI na początku marca i czekam, czekam....
Basik to ci szybko furkę podstawili mam nadzieję że u mnie też zrobią miłą niespodziankę , na razie termin ciągle aktualny (26tydzień) i chyba już nic się nie zmieni...
Sam byłem miło zaskoczony że jest tak szybko. Co do pamięci foteli to też mi ich brak, ale z drugiej strony ja nie chciałem skóry i miałbym dylemat większy. Teraz widzę że wyklinalbym na skórę jak nie wiem co bo w tych fotelach przy wyższych temp poce sie okropnie plecy i uda tam gdzie fotel jest dopasowany nie ma jak dotrzeć powietrze. Na dzień dzisiejszy to najbardziej mnie złości w tym aucie.
Ja też nie jestem zwolennikiem skóry chyba że wentylowanej ale póki co w skodzie nie ma takiej dostępnej o ile mi wiadomo toteż mój RS będzie z normalnymi fotelami
Nie wiem jak w RS-ie ale w cywilnej Canton jest nieosiągalny przy wyborze wyjmowanych listew przy wnękach kół :wink: (chodzi oczywiście o bagażnik)
Miałeś rację, zaznaczyłem te listwy i Canton dlatego zniknął :roll:
Zamieszczone przez LukaszRS2.0TFSI
A po kiego Ci to? w 3 osoby na zmianę jeździcie 3 samochodami, że aż tak Ci tego brakuje?
Miałem E39 z tym ustrojestwem i poza tym, że każdy się podniecał, że to mam to nic wg mnei nie wnosiło ani do komfortu, ani do funkcjonalności :P ale jak to mówią "Kient nać PAN"
Jacek czasem żonka usiądzie za kółkiem a ja nienawidzę później fotela ustawiać do siebie więc troszkę z lenistwa o tym myślałem, gdyby były wcześniej dostępne to może bym się pokusił aczkolwiek ta eko-skóra ma wiele do życzenia i jest jedna z podstawowych rzeczy które mnie nie przekonują...
A tak w sumie, to co ma sterowanie elektryczne fotelem do konieczności zakupu "skórzanego" obicia fotela? Czy jest tak też w czeskim konfiguratorze?
Za miedzą też tak mają jak bierzesz elektryczny fotel to tylko ze skórą. Nie wiem w sumie co za problem wsadzić elektrykę do normalnych. Pewnie cena by się nie zgadzała :P
Komentarz