Ok, i jeszcze czy w trybie inwidualnym jest opcja rezygnacji z generatora dźwięku? Nawet jeśli inne ustawienia będą sportowe...
Wstrzymano zamówienia na RSa
Zwiń
X
-
Na początek chciałem się przywitać, to mój pierwszy post.
Moja historia wygląda tak, Octavia VRS TSI zamówiona dn. 20.05.2014 na umowie zapisany maksymalny termin odbioru 20.09.2014, dzisiaj dealer poinformował mnie, że zablokowany termin produkcji 34 tydzień, odbiór koniec sierpnia, jestem zadowolony, chyba się Czesi wzięli za robotę.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MichalB84Na początek chciałem się przywitać, to mój pierwszy post.
Moja historia wygląda tak, Octavia VRS TSI zamówiona dn. 20.05.2014 na umowie zapisany maksymalny termin odbioru 20.09.2014, dzisiaj dealer poinformował mnie, że zablokowany termin produkcji 34 tydzień, odbiór koniec sierpnia, jestem zadowolony, chyba się Czesi wzięli za robotę.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_Zamieszczone przez kwak410Zamieszczone przez Basik_Nie ma możliwości wyłączenia generatora dźwięku.
jeśli znajdzie się ktoś odważny do testów, to będziecie mieli sprawę załatwionąJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Dzięki, będzie to TSI DSG czerwony pastel plus:
1. Przednie światła przeciwmgłowe z funkcją CORNER
2. ADAPTIVE CRUISE ASSISTANT - aktywny tempomat
3. PERFORMANCE MODE SELECTION - wybór profilu jazdy
4. SUNSET - tylne szyby o wyższym stopniu przyciemnienia
5. Maxi-DOT z kolorowym wyświetlaczem
6. Elektrycznie sterowane okno dachowe
7. Podgrzewana przednia szyba
8. Przegroda wnęki nadkola z wyjmowaną listwą ograniczającą - prawa i
lewa strona bagażnika
9. Dwustronna mata na podłogę bagażnika
10. Podgrzewane dysze spryskiwaczy szyby przedniej
11. Oświetlenie przestrzeni wokół nóg z przodu i z tyłu
12. Podgrzewane fotele przednie
13. Obręcze kół ze stopów lekkich XTREME 7,5Jx19"
14. Stalowe koło dojazdowe 125x70 R18 (podnośnik, klucz do kół, bez
zestawu naprawczego)
15. Pakiet Black
16. Pakiet pogwarancyjny 2 lata, do 120 000 km* - tu się waham bo jakiś dobry tuning by się przydał wkrótce, a do boxów nie jestem przekonany
17. Przygotowanie pod telefon GSM (z obsługą głosową, bez połączenia z
anteną zewnętrzną, bez Phone box - bez wzmacniania sygnału GSM, uchwyt
na multimedia, Bluetooth)
18. System nawigacji satelitarnej Amundsen z mapą Europy (z CD/MP3, 2x
wejście SD, ekran 5,8", MIB)
19. KESSY - bezkluczykowy system obsługi samochodu + alarm"k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
maro rs, pozwól, że wrzucę swoje dwa grosze do Twojej konfiguracji
Ad. 16 - ja bym się nie wahał co do przedłużenia gwarancji - ja też do swojej dołożyłem ten pakiet, tylko ze względu na moje przebiegi do 60000 km; jest to jednak nowa konstrukcja i myślę, że w końcowym rozrachunku ta czteroletnia gwarancja może się przydać - obym był złym prorokiem
Ad. 18 - tu zastanowiłbym się jednak nad Columbusem lub ewentualnie w ogóle rezygnacją z nawigacji fabryczne i dołożeniem czegoś producentów trzecich. Osobiście nie mam nawigacji fabrycznej u siebie, ale ze względu na trochę dłuższy staż na forum od Ciebie, poczytałem już sporo postów i ogólnie userzy nie są zadowoleni z Amundsena. Oczywiście ostateczna decyzja należy do Ciebie
P.S.
Tak, jak już zauważyłem wcześnie - zacna konfiguracja - miłego oczekiwania :szeroki_usmiech
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Gwarancja fajna rzecz, wiadomo, ale jak pogrzebią mi w sterowniku to ją stracę - pytanie tylko na jakie elementy. Z drugiej strony jej cena nie jest jakaś zaporowa, więc pewnie zostanie - za dużo tu elektroniki do psucia.
Columbus trochę za drogi no i na większym ekranie i dvd mi nie zależy, choć przyznam że nie wiedziałem, że ludzie narzekają na Amundsena - muszę poczytać, chyba że mi wrzucisz w jednym zdaniu, co w nim nie bangla"k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
maro rs, nie potrafię Ci teraz podać konkretnych wątków... Musisz pogrzebać trochę po forum i wyrobić własne zdanie Wiesz, jak to jest z opiniami - gdzie dwóch Polaków, tam trzy opinie
Z czytanych wątków o Amundsenie, chyba właśnie ostatnia opinia była jakoś niepochlebna i tak wypaliłem, żebyś jeszcze raz to przemyślał... Wiem, że cena Columbusa jest zaporowa
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
Komentarz