Zamieszczone przez maksiu
Korek wlewu paliwa
Zwiń
X
-
jak zamykasz z kluczyka to jest elektromagnes, który blokuje klapkę wlewu paliwaO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rulussFaktycznie zawsze przy tankowaniu kluczyki zostawały w stacyjce a samochód otwarty
Tak się dzieje czasemO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
A proponuje zrobić jedno bo to mnie bardzo dziwi. Zamknięty samochód podchodzisz naciskasz klapkę tak jakbyś chciał otworzyć wlew oczywiście się nie otwiera ale jak otworzysz samochód to klapka się otwiera sama. Można komuś numer zrobić przechodzisz obok oIII naciskasz klapkę gość przychodzi po czasie otwiera samochód i jedzie tylko nieświadomy, że jedzie z otwartą klapką. Bynajmniej u mnie tak jest zresztą sprawdzałem w innej i też tak było uważam, że czegoś nie dopracowali w zamykaniu klapki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszc2A proponuje zrobić jedno bo to mnie bardzo dziwi. Zamknięty samochód podchodzisz naciskasz klapkę tak jakbyś chciał otworzyć wlew oczywiście się nie otwiera ale jak otworzysz samochód to klapka się otwiera sama. Można komuś numer zrobić przechodzisz obok oIII naciskasz klapkę gość przychodzi po czasie otwiera samochód i jedzie tylko nieświadomy, że jedzie z otwartą klapką. Bynajmniej u mnie tak jest zresztą sprawdzałem w innej i też tak było uważam, że czegoś nie dopracowali w zamykaniu klapki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszc2A proponuje zrobić jedno bo to mnie bardzo dziwi. Zamknięty samochód podchodzisz naciskasz klapkę tak jakbyś chciał otworzyć wlew oczywiście się nie otwiera ale jak otworzysz samochód to klapka się otwiera sama. Można komuś numer zrobić przechodzisz obok oIII naciskasz klapkę gość przychodzi po czasie otwiera samochód i jedzie tylko nieświadomy, że jedzie z otwartą klapką. Bynajmniej u mnie tak jest zresztą sprawdzałem w innej i też tak było uważam, że czegoś nie dopracowali w zamykaniu klapki.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spjZamieszczone przez bob_bestno ale to chyba normalne, że klapka się nagle sama nie zamknie (?).Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez spjZamieszczone przez bob_bestno ale to chyba normalne, że klapka się nagle sama nie zamknie (?).
Komentarz
-
Komentarz