ubezpieczenie nowej O3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kylo76
    Rider
    • 2013
    • 743
    • Octavia III (5E3)
    • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Zamieszczone przez trasat23
    Pierwsze słyszę.
    Sugeruję przeczytanie tabeli opłat i prowizji mLeasing (punkt 16 i 17), oni nie robią nic za darmo.
    O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.

Komentarz

• trasat23
      Rider
      • 2010
      • 417

Zamieszczone przez kylo76
      Zamieszczone przez trasat23
      Pierwsze słyszę.
      Sugeruję przeczytanie tabeli opłat i prowizji mLeasing (punkt 16 i 17), oni nie robią nic za darmo.
      Pewnie, że nie robią nic za darmo. Jednak tego co piszę jestem w 100% pewny. Nie ponoszę żadnych opłat związanych ze zgodą na zawarcie "własnej" umowy ubezpieczenia.
      www.kawapelnaslonca.pl

Komentarz

• JacekRS
        Rider
        • 2014
        • 394
        • Superb III (3V3)
        • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Zamieszczone przez mufel
        Brałem pakiet w salonie PZU a leasing w Get in, żadnej dopłaty nie miałem , leasingodawca wyraził bezpłatną zgodę, ale leasing i ubezpieczenie brane w salonie, wiec pewnie miało to wpływ
        no ciekawe, bo ja też zrobiłem tak ja kTy i dostałem od "skurwy...ów" z GetIn'u fakturkę na piękne 200PLN netto... po 3 miesiącach!!!! dodatkowo dowalili mi za "zarejestrowanie" samochodu jedyne 460 PLN brutto!!!! toż to ku.wa złodziejstwo!!!. Nie dość, że sam musiałem pojechać do Wydziału komunikacji, wystać się w kolejce, to jeszcze "okradli" mnie z uśmiechem na twarzy!!!
        Inna, sprawa, to żal do sprzedawcy z ASO, którego jak pytałem o dodatkowe opłaty to mówił "żadnych opłat nie ma", za 6kkm przegląd i sobie "pojeżdżę" po ASO LEMIR Dąbrowa Górnicza, bo mnie namówili na złodziejski GetIN zamiast VolkswagenBankLeasing, mamiąc mnie niższą ratą o całe 50PLN brutto, a ja baran to łyknąłem jak pelikan ciepłe kluchy. Nigdy więcej GetIN!!! to samo z resztą po jakimś czasie doradca kredytowo-leasingowy, którego poznałem na wczasach mi powiedział, no cóż człowiek na błędach się uczy.
        "Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt

Komentarz

• mufel
          Ambiente
          • 2014
          • 194

Zamieszczone przez JacekRS
          Zamieszczone przez mufel
          Brałem pakiet w salonie PZU a leasing w Get in, żadnej dopłaty nie miałem , leasingodawca wyraził bezpłatną zgodę, ale leasing i ubezpieczenie brane w salonie, wiec pewnie miało to wpływ
          no ciekawe, bo ja też zrobiłem tak ja kTy i dostałem od "skurwy...ów" z GetIn'u fakturkę na piękne 200PLN netto... po 3 miesiącach!!!! dodatkowo dowalili mi za "zarejestrowanie" samochodu jedyne 460 PLN brutto!!!! toż to ku.wa złodziejstwo!!!. Nie dość, że sam musiałem pojechać do Wydziału komunikacji, wystać się w kolejce, to jeszcze "okradli" mnie z uśmiechem na twarzy!!!
          Inna, sprawa, to żal do sprzedawcy z ASO, którego jak pytałem o dodatkowe opłaty to mówił "żadnych opłat nie ma", za 6kkm przegląd i sobie "pojeżdżę" po ASO LEMIR Dąbrowa Górnicza, bo mnie namówili na złodziejski GetIN zamiast VolkswagenBankLeasing, mamiąc mnie niższą ratą o całe 50PLN brutto, a ja baran to łyknąłem jak pelikan ciepłe kluchy. Nigdy więcej GetIN!!! to samo z resztą po jakimś czasie doradca kredytowo-leasingowy, którego poznałem na wczasach mi powiedział, no cóż człowiek na błędach się uczy.
          rzeczywiscie miales pecha. Ja dostalem fakture za rej. Ok 380 brutto a auto mialem do odbioru w salonie bez kolejek w urzędach. Opłatę za ubezpieczenie tez mi opuścili a także oplate za zgode na użytkowanie przez os. Trzecią. Inna sprawa ze gdybym opieral się na negocjacjach z pania z salonu to tez zakonczylo by sie zle. Naszczescie spotkałem się z pracownikiem banku i juz z nim mialem dokładne ustalenia. A co do leasingodawcow to kazdy patrzy jak tu dodac jakąś opłatę.

Komentarz

Pracuję...