Zamieszczone przez trasat23
ubezpieczenie nowej O3
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kylo76Zamieszczone przez trasat23Pierwsze słyszę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mufelBrałem pakiet w salonie PZU a leasing w Get in, żadnej dopłaty nie miałem , leasingodawca wyraził bezpłatną zgodę, ale leasing i ubezpieczenie brane w salonie, wiec pewnie miało to wpływ
Inna, sprawa, to żal do sprzedawcy z ASO, którego jak pytałem o dodatkowe opłaty to mówił "żadnych opłat nie ma", za 6kkm przegląd i sobie "pojeżdżę" po ASO LEMIR Dąbrowa Górnicza, bo mnie namówili na złodziejski GetIN zamiast VolkswagenBankLeasing, mamiąc mnie niższą ratą o całe 50PLN brutto, a ja baran to łyknąłem jak pelikan ciepłe kluchy. Nigdy więcej GetIN!!! to samo z resztą po jakimś czasie doradca kredytowo-leasingowy, którego poznałem na wczasach mi powiedział, no cóż człowiek na błędach się uczy."Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekRSZamieszczone przez mufelBrałem pakiet w salonie PZU a leasing w Get in, żadnej dopłaty nie miałem , leasingodawca wyraził bezpłatną zgodę, ale leasing i ubezpieczenie brane w salonie, wiec pewnie miało to wpływ
Inna, sprawa, to żal do sprzedawcy z ASO, którego jak pytałem o dodatkowe opłaty to mówił "żadnych opłat nie ma", za 6kkm przegląd i sobie "pojeżdżę" po ASO LEMIR Dąbrowa Górnicza, bo mnie namówili na złodziejski GetIN zamiast VolkswagenBankLeasing, mamiąc mnie niższą ratą o całe 50PLN brutto, a ja baran to łyknąłem jak pelikan ciepłe kluchy. Nigdy więcej GetIN!!! to samo z resztą po jakimś czasie doradca kredytowo-leasingowy, którego poznałem na wczasach mi powiedział, no cóż człowiek na błędach się uczy.
Komentarz
-
Komentarz