Zamieszczone przez Enriquez
Kiedy Mirrorlink w O3 ?
Zwiń
X
-
Byłem dziś na chwilę w ASO i oglądałem AMUNDSENA z nowym softem.
Były dodatkowe opcje, których ja u siebie nie mam:
- smartlink
- znaki drogowe
- obrazy
Wg mnie troszkę też zmian graficznych w samym wyglądzie mapy. Wersja mapy taka sama jak u mnie, więc to chyba kwestia softu.
Nie miałem możliwości, żeby się dłużej przyjrzeć i pobawić opcją "smartlink". Jeszcze gdzieś w opcjach znalazłem coś jak połączenia mobilne - ale tutaj mogłem coś pomylić. Być może ta funkcja trochę inaczej wygląda.
Ciekawe czy wyjdzie jakaś aktualizacja, bo wizualnie radio to samo co moje, które odebrałem trzy tygodnie temu.OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
-
To nie radio jak w Twoim poście/zdjęciu
Tak jak pisałem wizualnie wygląd się nie zmienił nic. Nadal ta sama wielkość + fortepianowa ramka.
Zmiany są w środku. Sprzedawca sam nie wiedział - bo zewnętrznie to jest ten AMUNDSEN.
Już sama grafika mapy lepsza + dodatkowe funkcje.
Jeśli to tylko nowszy soft, to jest szansa, że niebawem wyjdzie jakaś aktualizacja.
Szkoda, że nie spisałem wersji oprogramowania. Pozostaje czekać i mieć nadzieję...
Nie sądzę, że był to AMUNDSEN następnej generacji.
[ Dodano: Sro 24 Cze, 15 21:44 ]
A jednak to był/jest AMUNDSEN 2 generacji. Ta różnica w wielkości o 0,7" w stosunku do poprzedniego modelu jest niemal niezauważalna.OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariannet84qbahejda / chętnie sam się dowiem, mam bolero 2 z 26 tygodnia i opcje zablokowaną smartlink ale dealer na ta chwile sam nie wie co mozna z tym zrobić
Komentarz
-
-
Jeden z moich kolegów czeka na przesyłkę moduł Android dla O3 (i właściwie całej reszty na tej platformie). Działa to z najnowszymi Columbusami, Bolero, Amundsenami. Wpina się między panel a radio bez żadnego lutowania. Cena będzie około 350 USD... Jak coś się wyklaruje dam znać.
Generalnie ma to możliwości takie same jak urządzenie z androidem. Wszystko na nim chodzi łącznie z mirror linkiem. Posiada wbudowany GPS, modem 3G. Wiem, że to jest rzeźba poza fabryką i sam się na to nie zdecyduję, ale zawsze to jakaś możliwość.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezJeden z moich kolegów czeka na przesyłkę moduł Android dla O3 (i właściwie całej reszty na tej platformie). Działa to z najnowszymi Columbusami, Bolero, Amundsenami. Wpina się między panel a radio bez żadnego lutowania. Cena będzie około 350 USD... Jak coś się wyklaruje dam znać.
Generalnie ma to możliwości takie same jak urządzenie z androidem. Wszystko na nim chodzi łącznie z mirror linkiem. Posiada wbudowany GPS, modem 3G. Wiem, że to jest rzeźba poza fabryką i sam się na to nie zdecyduję, ale zawsze to jakaś możliwość.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriqueznowe bolero to każde w O3
miałem na myśli "nowe = nowsze niż w O2FL"Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezJeden z moich kolegów czeka na przesyłkę moduł Android dla O3 (i właściwie całej reszty na tej platformie). Działa to z najnowszymi Columbusami, Bolero, Amundsenami. Wpina się między panel a radio bez żadnego lutowania. Cena będzie około 350 USD... Jak coś się wyklaruje dam znać.
Generalnie ma to możliwości takie same jak urządzenie z androidem. Wszystko na nim chodzi łącznie z mirror linkiem. Posiada wbudowany GPS, modem 3G. Wiem, że to jest rzeźba poza fabryką i sam się na to nie zdecyduję, ale zawsze to jakaś możliwość.Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nokiusJak Smart Link w Octavi ma działać tak samo jak w Fabi to ja podziękuje. obraz z telefonu wyłącza się po ruszeniu samochodu nawet gdy jest to navi i piszą jakieś głupoty o bezpieczeństwie . Zupełnie jak teledyski u mnie w columbusieMogę pomóc z VAG-owaniem, VCP i mechaniką. Warszawa i okolice. Własny warsztat na Białołęce - MonsterGaraż
Samochody:
Astra F cabrio Bertone 1,6
O3 2,0TDI CKFC
Była:
O2FL 1,4TSI CAXA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pio900Zamieszczone przez nokiusJak Smart Link w Octavi ma działać tak samo jak w Fabi to ja podziękuje. obraz z telefonu wyłącza się po ruszeniu samochodu nawet gdy jest to navi i piszą jakieś głupoty o bezpieczeństwie . Zupełnie jak teledyski u mnie w columbusie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dozmZamieszczone przez pio900Zamieszczone przez nokiusJak Smart Link w Octavi ma działać tak samo jak w Fabi to ja podziękuje. obraz z telefonu wyłącza się po ruszeniu samochodu nawet gdy jest to navi i piszą jakieś głupoty o bezpieczeństwie . Zupełnie jak teledyski u mnie w columbusieBlack magic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg505Zamieszczone przez dozmZamieszczone przez pio900Zamieszczone przez nokiusJak Smart Link w Octavi ma działać tak samo jak w Fabi to ja podziękuje. obraz z telefonu wyłącza się po ruszeniu samochodu nawet gdy jest to navi i piszą jakieś głupoty o bezpieczeństwie . Zupełnie jak teledyski u mnie w columbusie
Komentarz
-
Komentarz