Zamieszczone przez Enriquez
Kiedy Mirrorlink w O3 ?
Zwiń
X
-
Byłem dziś na chwilę w ASO i oglądałem AMUNDSENA z nowym softem.
Były dodatkowe opcje, których ja u siebie nie mam:
- smartlink
- znaki drogowe
- obrazy
Wg mnie troszkę też zmian graficznych w samym wyglądzie mapy. Wersja mapy taka sama jak u mnie, więc to chyba kwestia softu.
Nie miałem możliwości, żeby się dłużej przyjrzeć i pobawić opcją "smartlink". Jeszcze gdzieś w opcjach znalazłem coś jak połączenia mobilne - ale tutaj mogłem coś pomylić. Być może ta funkcja trochę inaczej wygląda.
Ciekawe czy wyjdzie jakaś aktualizacja, bo wizualnie radio to samo co moje, które odebrałem trzy tygodnie temu.OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
-
To nie radio jak w Twoim poście/zdjęciu
Tak jak pisałem wizualnie wygląd się nie zmienił nic. Nadal ta sama wielkość + fortepianowa ramka.
Zmiany są w środku. Sprzedawca sam nie wiedział - bo zewnętrznie to jest ten AMUNDSEN.
Już sama grafika mapy lepsza + dodatkowe funkcje.
Jeśli to tylko nowszy soft, to jest szansa, że niebawem wyjdzie jakaś aktualizacja.
Szkoda, że nie spisałem wersji oprogramowania. Pozostaje czekać i mieć nadzieję...
Nie sądzę, że był to AMUNDSEN następnej generacji.
[ Dodano: Sro 24 Cze, 15 21:44 ]
A jednak to był/jest AMUNDSEN 2 generacji. Ta różnica w wielkości o 0,7" w stosunku do poprzedniego modelu jest niemal niezauważalna.OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariannet84qbahejda / chętnie sam się dowiem, mam bolero 2 z 26 tygodnia i opcje zablokowaną smartlink ale dealer na ta chwile sam nie wie co mozna z tym zrobić
Komentarz
-
-
Jeden z moich kolegów czeka na przesyłkę moduł Android dla O3 (i właściwie całej reszty na tej platformie). Działa to z najnowszymi Columbusami, Bolero, Amundsenami. Wpina się między panel a radio bez żadnego lutowania. Cena będzie około 350 USD... Jak coś się wyklaruje dam znać.
Generalnie ma to możliwości takie same jak urządzenie z androidem. Wszystko na nim chodzi łącznie z mirror linkiem. Posiada wbudowany GPS, modem 3G. Wiem, że to jest rzeźba poza fabryką i sam się na to nie zdecyduję, ale zawsze to jakaś możliwość.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezJeden z moich kolegów czeka na przesyłkę moduł Android dla O3 (i właściwie całej reszty na tej platformie). Działa to z najnowszymi Columbusami, Bolero, Amundsenami. Wpina się między panel a radio bez żadnego lutowania. Cena będzie około 350 USD... Jak coś się wyklaruje dam znać.
Generalnie ma to możliwości takie same jak urządzenie z androidem. Wszystko na nim chodzi łącznie z mirror linkiem. Posiada wbudowany GPS, modem 3G. Wiem, że to jest rzeźba poza fabryką i sam się na to nie zdecyduję, ale zawsze to jakaś możliwość.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriqueznowe bolero to każde w O3
miałem na myśli "nowe = nowsze niż w O2FL"Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezJeden z moich kolegów czeka na przesyłkę moduł Android dla O3 (i właściwie całej reszty na tej platformie). Działa to z najnowszymi Columbusami, Bolero, Amundsenami. Wpina się między panel a radio bez żadnego lutowania. Cena będzie około 350 USD... Jak coś się wyklaruje dam znać.
Generalnie ma to możliwości takie same jak urządzenie z androidem. Wszystko na nim chodzi łącznie z mirror linkiem. Posiada wbudowany GPS, modem 3G. Wiem, że to jest rzeźba poza fabryką i sam się na to nie zdecyduję, ale zawsze to jakaś możliwość.Ponieważ jestem cholernie uparty (przykład - Android w RNS510 i RCD510) więc kupiłem head unity do Bolero z OIII i FIII (swego wysyłać nie będę bo z auta korzystam codziennie i nie wytrzymam z dziurą na środku deski) i w przyszłym tygodniu będą jechały do HK do producenta żeby je rozgryźli. W międzyczasie chętnie bym dorwał jakąś OIII z Bolero, Amundsenem lub Columbusem (jak równiez Golfa VII z Composition Media, Discover Media lub Discover Pro) żeby zrobić testy. Godzina wystarczy, gwarantuję brak jakichkolwiek śladów. gdyby był ktoś chętny to zapraszam na PW
Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nokiusJak Smart Link w Octavi ma działać tak samo jak w Fabi to ja podziękuje. obraz z telefonu wyłącza się po ruszeniu samochodu nawet gdy jest to navi i piszą jakieś głupoty o bezpieczeństwie . Zupełnie jak teledyski u mnie w columbusieMogę pomóc z VAG-owaniem, VCP i mechaniką. Warszawa i okolice. Własny warsztat na Białołęce - MonsterGaraż
Samochody:
Astra F cabrio Bertone 1,6
O3 2,0TDI CKFC
Była:
O2FL 1,4TSI CAXA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pio900Zamieszczone przez nokiusJak Smart Link w Octavi ma działać tak samo jak w Fabi to ja podziękuje. obraz z telefonu wyłącza się po ruszeniu samochodu nawet gdy jest to navi i piszą jakieś głupoty o bezpieczeństwie . Zupełnie jak teledyski u mnie w columbusie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dozmZamieszczone przez pio900Zamieszczone przez nokiusJak Smart Link w Octavi ma działać tak samo jak w Fabi to ja podziękuje. obraz z telefonu wyłącza się po ruszeniu samochodu nawet gdy jest to navi i piszą jakieś głupoty o bezpieczeństwie . Zupełnie jak teledyski u mnie w columbusieBlack magic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg505Zamieszczone przez dozmZamieszczone przez pio900Zamieszczone przez nokiusJak Smart Link w Octavi ma działać tak samo jak w Fabi to ja podziękuje. obraz z telefonu wyłącza się po ruszeniu samochodu nawet gdy jest to navi i piszą jakieś głupoty o bezpieczeństwie . Zupełnie jak teledyski u mnie w columbusie
Komentarz
-
Komentarz