RSy też to boli, nie moje zdjęcia, u mnie spoko.
Opuszczanie wszystkich szyb na raz
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftA nie guzikiem do zamykania/otwierania drzwi od srodka ??
[ Dodano: Pią 01 Sie, 14 10:32 ]
Zamieszczone przez MaicroftA nie guzikiem do zamykania/otwierania drzwi od srodka ??
Komentarz
-
-
Wydaje mi się, że przytrzymanie dłużej w skrajnym położeniu przycisku sterowania szybą kierowcy powoduje opuszczenie lub podniesienie wszystkich szyb, spróbuj przytrzymać w pierwszym położeniu przycisku i daj znać czy działa. Sprawdź też czy każde okno z osobna można otworzyć w dół przez skrajne położenie otwarcia przyciskami kierowcy, jeśli któreś nie działa to nie zadziała Ci komfort na wszystkich oknach. Musisz przeprowadzić procedurę
"resetowania" tego okna tak aby działało w komforcie.
Komentarz
-
-
Zerowanie jak pamiętam dobrze to musisz jednym naciśnięciem całkowicie zamknięte okno otworzyć do końca i drugim naciśnięciem zamknąć. Jeśli to nie zadziała to instrukcja strona 68. Teraz skojarzyłem, że jak z pilota Ci działa komfort to na wszystkich oknach musi działać też z przycisku okna kierowcy. Spróbuj wyłączyć zapłon, wyjąć kluczyk i otworzyć drzwi kierowcy i dopiero wtedy użyć komfortu przez przycisk okna kierowcy.
Komentarz
-
Komentarz