reset danych bolero O3fl
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez Langusta Zobacz wpisU mnie Bolero działa prawidłowo
Zostaw komentarz:
-
-
nowy soft pokazał się w okolicach poczatku grudnia i został wgrany, ale to nic nie dało.
Zostaw komentarz:
-
-
u mnie to samo - przydał by się nowy soft . Troszkę was pocieszę ....w mercedesach za 300 tysi to samo
Zostaw komentarz:
-
-
Aso nadal nic nie wie i pozistaje jedynie czekac na sygnal z Poznania.
Zostaw komentarz:
-
-
Nie mam resetów radia czy innych zawieszeń. resetuje się tylko spalanie, predkość itd. raz była już wgrywana aktualizacja tylko nie zrobiłem sobie wczesniej zdjecia z numerem wersji. Czekam na tel z ASO bo sprawę mieli zgłosić do Poznania bo sami nie wiedzą co jest grane.
Zostaw komentarz:
-
-
zgłoszę pewnie w lutym bo się wybieram doe serwisu muszę jeszcze zgłośić że poprzerywały się obszycia tylnej kanapy pod fotelikiem syna oraz że odstaje tapicerka słupka A od strony kierowcy, pewnie coś gamonie połamały jak montowali alarm.
Zostaw komentarz:
-
-
Niedługo po odbiorze auta restartowało się dość często- kilka razy w tygodniu. Tylko przy odbieraniu połączeń telefonicznych przez BT. Potem się uspokoiło i teraz bardzo rzadko- może raz na miesiąc. Zwykle jak raz załapie, to potem jeszcze ze dwa razy i znów spokój.
W ASO zgłaszałem, ale oczywiście nic nie wiedzą. Błędów nie ma, a że usterka występuje losowo i oczywiście nigdy w ASO, to nie umieją nic zdiagnozować. Ciekawe co będzie u Ciebie...
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie też spalanie sie nie resetuje, narazie nie zgłaszałem musze zgłosić to i pare innych perdół. jak czesto ci się resetuje radio i na jakich ustawieniach? zgłaszałeś co na to aso?
Zostaw komentarz:
-
-
-
Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie zaobserwowałem, że radio się czasem wyłącza podczas jazdy, czasem na radiu czasem na BT albo na Apple Play. Radio się wyłącza na chwilę i potem znowu logo skody i się wszystką włącza.
Zostaw komentarz:
-
-
reset danych bolero O3fl
Witam wszystkich jako, że jest to mój pierwszy post na forum.
Mam problem jak w temacie czyli restart danych śr. spalania i prędkości przy wszystkich 3 średnich(od uruchomienia, od tankowania, długodystansowa). Byłem już raz w ASO i wgrali jakąś aktualizacje która miała pomóc ale dzisiaj znowu wszystko się zrestartowało i naliczane jest od nowa. Czy któryś z kolegów może pomóc?
Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: