reset danych bolero O3fl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Loper
    odpowiedział(a)
    to może występuje tylko w 1,8

Zostaw komentarz:

• Langusta
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Loper Zobacz wpis

Spuper masz bolero w O3FL2017?
    Tak_2017

Zostaw komentarz:

• Loper
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Langusta Zobacz wpis
    U mnie Bolero działa prawidłowo
    Spuper masz bolero w O3FL2017?

Zostaw komentarz:

• Langusta
    odpowiedział(a)
    U mnie Bolero działa prawidłowo

Zostaw komentarz:

• grzbaj
    odpowiedział(a)
    nowy soft pokazał się w okolicach poczatku grudnia i został wgrany, ale to nic nie dało.

Zostaw komentarz:

• potrek
    odpowiedział(a)
    U mnie nic takiego nie występuje.

Zostaw komentarz:

• gruto
    odpowiedział(a)
    u mnie to samo - przydał by się nowy soft . Troszkę was pocieszę ....w mercedesach za 300 tysi to samo

Zostaw komentarz:

• grzbaj
    odpowiedział(a)
    Aso nadal nic nie wie i pozistaje jedynie czekac na sygnal z Poznania.

Zostaw komentarz:

• grzbaj
    odpowiedział(a)
    Nie mam resetów radia czy innych zawieszeń. resetuje się tylko spalanie, predkość itd. raz była już wgrywana aktualizacja tylko nie zrobiłem sobie wczesniej zdjecia z numerem wersji. Czekam na tel z ASO bo sprawę mieli zgłosić do Poznania bo sami nie wiedzą co jest grane.

Zostaw komentarz:

• Loper
    odpowiedział(a)
    zgłoszę pewnie w lutym bo się wybieram doe serwisu muszę jeszcze zgłośić że poprzerywały się obszycia tylnej kanapy pod fotelikiem syna oraz że odstaje tapicerka słupka A od strony kierowcy, pewnie coś gamonie połamały jak montowali alarm.

Zostaw komentarz:

• FLCN
    odpowiedział(a)
    Niedługo po odbiorze auta restartowało się dość często- kilka razy w tygodniu. Tylko przy odbieraniu połączeń telefonicznych przez BT. Potem się uspokoiło i teraz bardzo rzadko- może raz na miesiąc. Zwykle jak raz załapie, to potem jeszcze ze dwa razy i znów spokój.

W ASO zgłaszałem, ale oczywiście nic nie wiedzą. Błędów nie ma, a że usterka występuje losowo i oczywiście nigdy w ASO, to nie umieją nic zdiagnozować. Ciekawe co będzie u Ciebie...

Zostaw komentarz:

• Loper
    odpowiedział(a)
    U mnie też spalanie sie nie resetuje, narazie nie zgłaszałem musze zgłosić to i pare innych perdół. jak czesto ci się resetuje radio i na jakich ustawieniach? zgłaszałeś co na to aso?

Zostaw komentarz:

• FLCN
    odpowiedział(a)
    Loper, mam tak samo. W ASO oczywiście cisza. Zgłaszałeś to?

Nie mniej jednak restart nie resetuje spalania.

Kolega grzbaj ma ewidentnie coś nie tak. U mnie te spalania resetują się po odpięciu zasilania (bezpiecznikiem lub całe aku)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Zostaw komentarz:

• Loper
    odpowiedział(a)
    Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie zaobserwowałem, że radio się czasem wyłącza podczas jazdy, czasem na radiu czasem na BT albo na Apple Play. Radio się wyłącza na chwilę i potem znowu logo skody i się wszystką włącza.

Zostaw komentarz:

• grzbaj
    rozpoczął temat reset danych bolero O3fl

reset danych bolero O3fl

Witam wszystkich jako, że jest to mój pierwszy post na forum.
    Mam problem jak w temacie czyli restart danych śr. spalania i prędkości przy wszystkich 3 średnich(od uruchomienia, od tankowania, długodystansowa). Byłem już raz w ASO i wgrali jakąś aktualizacje która miała pomóc ale dzisiaj znowu wszystko się zrestartowało i naliczane jest od nowa. Czy któryś z kolegów może pomóc?
Pracuję...