U mnie wczoraj reset nastąpił grało radio telefon połączony po BT
reset danych bolero O3fl
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Loper Zobacz wpisto może występuje tylko w 1,8
Występuje tez w 2.0TDI , mam z tym problemy tez , wydaje sie ze będzie trzeba zrobić upgrade softu do Bolera,
Mam tak że chwile po ruszeniu ( nie zawsze) radio poprostu sie wyłacza, czasami mam objaw ze sie zawiesza i musze wylaczyć samochód aby radio sie tez wyłaczyło
Czasem tez mam problem z podłączeniem AppleCar , mówi ze urządzenie nie jest zgodne , a po kilku próbach juz łapie,
Coś ewidentnie jest nie tak ,
Ktoś wspominał ze jest update z 12/2017 , mój to produkacja 11/2017 , wiec szansa ze da sie coś zaktualizowac To pocieszające.
2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Loper Zobacz wpisu mnie.Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Loper Zobacz wpis
nie wiesza ale resetuje
Komentarz
-
-
No mi sie zdarzyło ze sie czasami wyłaczyło zupełnie , czasem mam tak ze mi sie zwiesza i nic nie działa i trzeba wyłaczyć zapłon . Mam tez problemy czasem aby SmartLink połaczył sie z iphone .. Cos tam go boli , moze kolejny update jak wyjdzie to bedzie stabilniej .2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
U mnie wyzerowały się dane długookresowe po 4 tys. km. Mam produkcję 10.2017, rok modelowy 2018. Jednak uznałem, że to normalne, bo w O2 też pamięć długookresowa kasowała się po 4 tys. km Jednak w przypadku O3 nie ma nic o tym w instrukcji
Odnośnie zawieszania to czasem przy uruchamianiu auta Bolero długo się uruchamia, ale poza tym działa OK. Też korzystam z Android Auto i jedynie zdarza się czasem (raczej rzadziej niż częściej) przerwanie połączenia.
A odnośnie aktualizacji FW, skąd ją macie? Bo jak sprawdzam na stronie Skody, to mi pokazuje, że dla mnie nie ma aktualizacjiMoja "córeczka"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...554967#1554967
Komentarz
-
-
Z reguły podczas uruchamiania ma problemy , naprzykład zdarza mi sie ze podczas manewrowania kiedy widac na radiu czujniki parkowania i odległosci do przeszkód , zawisza sie i juz nie reaguje na nic , radio gra w tle , nie da sie ani sciszyć ani wyłaczyc , potem mozna jechac a na ekranie bedzie dalej widoczny samochod ze skreconymi kołami i pokazujący przeszkody. Nawet jak sie auto wyłaczy, wyjme kluczyki , to radio sie nie wyłacza, dopiero po parunastu sekundach od zamkniecia auta , radio gaśnie , Jutro wizyta w ASO , z tym oraz kilkoma innymi 'znalezkami'2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Nie wiem co mi zrobili z ASO, bo mam taką sama wersje oprogramowania , ale juz jest wszystko ok. Wiec polecam wizyte w ASO aby tez "cos" zrobili .
Pan powiedział ze jakby sie to kiedys powtórzyło to prosił aby nagrac filmik z tego wydarzenia , i potem im to przekazac , łatwiej sie bedzie tłumaczyć z tego "komus" wyżej
Upgrade firmwareu -> wg mnie trzeba sciagnac ze strony Skody , nagrac na pendrive i potem wybrac z menu "aktualizuj oprogramowanie"
Natomiast nie wiem na ile to powinien robic kierowca a na ile to powinni zrobic w ASO w ramach aktualizaji softu .
P.S. Ciekawe kiedy wyjdzie nowy soft i co w nim zmienią2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzbaj Zobacz wpisNiestety problem powrócił. Znowu wszystko się resetuje. Byłem dzisiaj w serwisie, zgrali logi, mają zostać wysłane dalej i tam mają zająć się problemem.
Z tego co dowiedziałem się od znajomego temat w skodzie jest znany, ale nie potrafią sobie na razie z nim poradzić.Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
Komentarz