Chyba jednak coś się zmieniło na stronie.
Po wpisaniu numeru VIN, pojawia się napis:
Mapy
ECE 2016
Do pobrania
ECE 2016 (6,00GB)
Poprzednio było oznaczenie 2015/2016 - tak mam w radio jak zrobię podgląd i plik ważył 5,5 GB, więc to co jest na stronie na pewno jest czymś nowym.
Nie wiem czy dziś mi się uda pobrać i sprawdzić. Postaram się dać znać czy coś się zmieniło.
EDIT
Jeśli po wpisaniu Waszego VIN'u na stronie macie oznaczenie ECE 2015/16 - oznacza to, że dla Was jeszcze nie jest dostępna nowa wersja mapy.
Obstawiam, że na razie dali nowe mapy do AMUNDSENA. Ci co mają COLUMBUSA muszą niestety cierpliwie czekać
Problem otwierania pliku okazał się banalny - firmowy komp. nie chciał rozpakowywać w Win... bo licencje i takie tam - w domu na prywatnym idzie beż kaszlu
Sorki za zawracanie głowy pzdr.
Na razie nie zauważam jakiś zmian w nowej mapie...
Na drodze S8 w okolicach Łasku był błąd w poprzedniej mapie, bo gdzieś próbowała skręcać w pole i jakby nie widziała odcinka trasy. W nowej mapie nie poprawiono tego błędu.
Na starej drodze Sieradz - Zd. Wola jest rondo - do zjechania na S8 (okolice knajpy Skarabeus)
Rondo jest tam od dawna, a nowa mapa dalej pokazuje zwykłe skrzyżowanie...
Także szału nie ma. Zobaczymy czy w Warszawie będą jakieś nowinki w mapie
Gustaw78, niestety własnie jakosc map pozostawia wiele do zyczenia.. Ale Skoda twierdzi ze to nie ich problem, bo otrzymuja mapy od kogos innego i to on dba o ich dokladnosc...
Swoja droga w Hyundaiu i40 u ojca map od miesiaca nie umieja zaktualizowac, bo odbierał auto w pazdzierniku, a navi nie znała odcinkow S3, ktore od jakis 2 lat sa otwarte Nasze Skody ta trase na szczescie znaja
Nie było by problemu, gdyby można było to dziadostwo odblokować i dostać się do systemu- tak jak w większości nawigacji. Wtedy można by sobie było zainstalować TT lub AM i bez problemu.
Ale z tego co się orientowałem to chyba jeszcze nie ma takiego magika, który by to rozpracował...
Dzień dobry . Mam pytanie czy ktoś miał taki przypadek (wideo) auto na gwarancji użytkuje je od 3 msc niecałe 6 tys km przebiegu w załączeniu wideo(link)
Komentarz