Muti jutro jade do seata.ale goec powiedzial mi ze on nie moze przestawic dawki wtrysku.jak mu pow o adaptacji precyzyjnych dawek wtryskiwaczy.wiec nie wiem skoro ty mowisz ze sie da a on mowi ze nie to nie wiem o co kaman.soft moze wgrac.
1.6TDI CR 105KM falowanie obrotów
Zwiń
X
-
bo wgranie samego softu nie pomoże???
[ Dodano: Wto 31 Gru, 13 18:37 ]
byłem wgrali nowy soft.i mówili mi ze jest akcja serwisowa na sterowanie egr i dpf .wiec odrazu mi to zrobili z free.
[ Dodano: Sro 01 Sty, 14 14:17 ]
Muti odpalilem dzis rano auto temp w garazu +13 i dalej troche faluje.powiem ci tak ze jak stoi na polu auto to lepiej mi sie wydaje ze zapala.jak dodam delikatnie tazu i odrazu puszcze to mu obroty spadaka od 500 dp 800 tak podbija.wgrali mi nowe oprogramowanie .od egr i dpf jakies akcje serwisowe bylu i mi cos tam kompem zmieniali.
[ Dodano: Sro 01 Sty, 14 18:09 ]
Powiem tak moj 1.6 tdi cr 105 km leon ma taki problem jak jest dodatnia temp +13 w garazu to jak zapalgam to 2-3 sek kreci i odpala i czasem tak podbija dziwnie obroty.ale powiedzcie mi do jakiej temp grzeja swiece.i czy da sie orzestawic zeby e takich temp cos grzaly
Komentarz
-
-
E ja mam filtr wymieniony.a teraz problem to jest glosne stukanie przy niskich obrotach 1000-1400 przy tem silnika 90 stopni jak jest zimniejszy to tego stukotu nie sluchac.wkurza mnoe to.program nowy wgrany i dupa obroty nie faluja juz.ale czasem jak postoi dluzej to pokreci dluzej zanim odpali nie zawsze.
Komentarz
-
Komentarz