Te auta sa kierowane do dwoch roznych odbiorcow,
jak juz, to o3 powinno byc porownywane z jetta, ale wtedy o3 wygrywa na dzien dobry materialami we wnetrzu
Sam przez chwile myslalem o g7, ale po tym jak zobaczylem bagaznik i ilosc miejsca na tylnym siedzeniu, to nawet sie nie zdecydowalem na jazde probna.
jak juz, to o3 powinno byc porownywane z jetta, ale wtedy o3 wygrywa na dzien dobry materialami we wnetrzu

Sam przez chwile myslalem o g7, ale po tym jak zobaczylem bagaznik i ilosc miejsca na tylnym siedzeniu, to nawet sie nie zdecydowalem na jazde probna.
...
Zgłupiałem :lol: Dotykam obręcze ponieważ, myślałem,że może coś z hamulcami, potem otwieram maskę myśląc,ze jest zapowietrzony
...ten typ tak ma i tyle w temacie...jak pisałem wcześniej, miałem VW golfa 6 z 2009 r 1.6 tdi CR zrobiłem nim 60000km i ani razu wentylator się nie włączył...i brak tego smrodu...natomiast widzę różnicę w samej budowie silnika ...miałeś szczęście,że trafiłeś na rzeczowego fachowca w ASO :szeroki_usmiech ...przy okazji nadmienię sytuację z ASO...zostały mi stalówki w rozmiarze 15'' po octavce II ET 47 5*112 i pytam gościa czy pasują do octavi III ponieważ wyczytałem w instrukcji o ET 43...koleś z ASO odpowiedział..że NIE więc podzwoniłem do innych salonów,w których powiedziano mi że TAK ...co prawda są dedykowane inne do O III ale śmiało mogę wrzucić...podjechałem do serwisu oponiarskiego i gościu mi wyjaśnił,że te felgi będą jedynie o 3mm głębiej osadzone i mogę je śmiało zakładać... :diabelski_usmiech ...takich mamy serwisantów...
Komentarz