Zamieszczone przez Agamek12
przezroczysta naklejka przed tylnym kołem nad progiem.
Zwiń
X
-
Ja mam takie dwa bąble. Od samej nowości. Zauważyłem pierwszego dnia. Nic z tym nie robię bo: ktoś musi zerwać oryginalną folię czy bez małych uszkodzeń nie obejdzie się no i później wiadomo, że jakiś ślepowron krzywo przyklei, nie będzie to już oryginał a i tak pod spodem może być od nowa brud lub jakieś powietrze. Teraz w zasadzie nie ma dostępu powietrza z zewnątrz to poza efektem wizualnym jak jest super czysty samochód ( prawie nigdy ) nic się z tym nie powinno dziać. Ja bym nie ruszał ale obserwował.
Komentarz
-
-
u mnie bąbli jest kilka i do dwoch wdostaje sie woda podczas mycia. a jest ich wiecej. byłem z tym w ASO maja sprowadzic nowa naklejke i wymienic.
[ Dodano: Sro 19 Lut, 14 14:16 ]
a tak przy okazji ktos wie po co jest ta naklejka???CZERWIEŃ CORRIDA, LATO 18" FELGI GOLUS, ZIMA 18" FELGI TURINI.
Komentarz
-
-
U mnie nie w Octavii tak jakby się lekko odklejały. Coś ewidentnie jest zwalone z tymi naklejkami, w A6 C5 mam takei naklejki, samochód ma 12 lat poza tym, że trochę pożółkły, to nie ma z nimi żadnych problemów, nie występują bąble, nie odklejają się."Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
Komentarz