przezroczysta naklejka przed tylnym kołem nad progiem.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • =Adrian=
    Classic
    • 2016
    • 6

Zamieszczone przez Agamek12
    Tak nawiązując trochę do tematu AGD i zużycia prądu: ile płacicie za prąd?
    Ja przy 60m2, 4 osobach (2+2), ogrzewanie CO, kuchnia na gaz płacę właśnie teraz 170zł za fakturę styczniową. Za grudzień i marzec mniej więcej tyle samo, w lutym 140zł, w kwietniu 130zł. Dużo chyba?
    dużo? ja przy 220 m2, czajniku elektrycznym, płycie indukcyjnej, CO i kominku beceluję miesięczni 200-220 PLN
  • CHRIS3355
    Drive
    • 2013
    • 74

witam. pod przezroczystą naklejka nad progiem przed tylnym kołem pojawiły mi sie bąble z powietrzem moze ktos mial taki problem???
    CZERWIEŃ CORRIDA, LATO 18" FELGI GOLUS, ZIMA 18" FELGI TURINI.

Komentarz

• Ceed1
      Rider
      • 2012
      • 461

Ja mam takie dwa bąble. Od samej nowości. Zauważyłem pierwszego dnia. Nic z tym nie robię bo: ktoś musi zerwać oryginalną folię czy bez małych uszkodzeń nie obejdzie się no i później wiadomo, że jakiś ślepowron krzywo przyklei, nie będzie to już oryginał a i tak pod spodem może być od nowa brud lub jakieś powietrze. Teraz w zasadzie nie ma dostępu powietrza z zewnątrz to poza efektem wizualnym jak jest super czysty samochód ( prawie nigdy ) nic się z tym nie powinno dziać. Ja bym nie ruszał ale obserwował.

Komentarz

• CHRIS3355
        Drive
        • 2013
        • 74

u mnie bąbli jest kilka i do dwoch wdostaje sie woda podczas mycia. a jest ich wiecej. byłem z tym w ASO maja sprowadzic nowa naklejke i wymienic.

[ Dodano: Sro 19 Lut, 14 14:16 ]
        a tak przy okazji ktos wie po co jest ta naklejka???
        CZERWIEŃ CORRIDA, LATO 18" FELGI GOLUS, ZIMA 18" FELGI TURINI.

Komentarz

• MACIEJ55555
          Rider
          • 2013
          • 482
          • Octavia III (5E3)
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

naklejka ta ma chronic lakier przed odpryskami od kamieni w OII też występuje
          była: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...127400#1127400
          jest: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...626122#1626122

Komentarz

• JacekRS
            Rider
            • 2014
            • 394
            • Superb III (3V3)
            • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

U mnie nie w Octavii tak jakby się lekko odklejały. Coś ewidentnie jest zwalone z tymi naklejkami, w A6 C5 mam takei naklejki, samochód ma 12 lat poza tym, że trochę pożółkły, to nie ma z nimi żadnych problemów, nie występują bąble, nie odklejają się.
            "Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt

Komentarz

• Kulelo1
              Classic
              • 2013
              • 17

Mam dokładnie to samo,(bąble pojawiły się po pierwszym myciu) czekam do pierwszego przeglądu i muszą mi nakleić nową.

Komentarz

• arecki1338
                Drive
                • 2013
                • 94
                • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Po przeczytaniu waszych postow przyjrzalem sie moim. Zadnych wad nie zauwazylem. Aktualnie samochid ma 2 miesiace i prawie 4000 km przejechane.
                1.4 TSI ambition,czarna perla,pakiet chrom,trojramienna kierownica,amazing,bi-ksenon

Komentarz

Pracuję...