Hej czy ktoś wie dlaczego po skasowaniu inspekcji nie zmienia się wartość kilometrów przeglądu? Można temu zaradzić nie podłączając komputera?
Kasowanie przeglądu
Zwiń
X
-
na początku to było opisane w instrukcji, a potem chyba zniknęło
"przycisk 6 z rysunku 2 na stronie 9" to ten od zerowania przebiegu
octavia_kasowanie_przegladu.png
ostrzegają, że zmienny okres zmieni się w stały ale jak ktoś jest po gwarancji to już mu to raczej lotto bo i tak robi po swojemu
Ostatnio edytowany przez arekrsl1; 28784.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bartunjaworski Zobacz wpisRobiłem tak zgodnie instrukcją ale u mnie jest tylko opcja "cofnąć przegląd?". Nie ma komunikatu o oleju. Klikam i zeruje mi kilometry wymiany oleju. Przegląd bez zmian.
U mnie najpierw pojawia się kasowanie przeglądu olejowego a po chwili serwisowego. Oba skasowałem. Ciekawostka: po skasowaniu serwisu wyskoczył przebieg do następnej wymiany 30.000 km ale aż 1095 dni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzeg55 Zobacz wpisDołączam się do tematu. Cofnąłem "wymianą oleju" i mam 15000 / 365 dni i przebieg się nie zmienia...
u mnie pojawia się tylko komunikat "cofnąć przegląd?", a po potwierdzeniu "przegląd został cofnięty".
Za każdym wył/wł zapłonu pojawia się komunikat "przegląd teraz"
Co można z tym zrobić?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpis
Tez mam problem ze skasowaniem. robię wszystko krok po krok ale:
u mnie pojawia się tylko komunikat "cofnąć przegląd?", a po potwierdzeniu "przegląd został cofnięty".
Za każdym wył/wł zapłonu pojawia się komunikat "przegląd teraz"
Co można z tym zrobić?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez Mastermindq Zobacz wpisJak nie ma pośpiechu to nie ma się co zastanawiać. Ja sobie chwalę.
Komentarz
-
-
Chwalisz sobie bo już uzywasz, czy czekasz na paczke?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mastermindq Zobacz wpis
Kupiłem starszą wersję ale właśnie na Ali za podobną kwotę jakiś rok temu. Nie kasowałem przez to przeglądu ale ustawiłem kilka bajerów.
czy ma ktoś tutaj instrukcje obsługi programu - czy mam sprawdzać każda zakładkę i próbować jaki będzie efekt zmian?
Komentarz
-
-
mam pożyczony kabel i program w wersji 15.7
czy ma ktoś tutaj instrukcje obsługi programu - czy mam sprawdzać każda zakładkę i próbować jaki będzie efekt zmian?
Przeróbki poszerzające funkcjonalność auta. Np. dodanie Xenonów, zmiana foteli, dodatkowe funkcje, wymiana modułu centralnej elektryki. Radio/nawigacja z nowszego modelu itd.
Na chybił trafił bym nic nie zmieniał.
Komentarz
-
Komentarz