ostatnich nowości w mojej 2 letniej Octavii z przebiegiem 22kkm - zaczął piszczeć pedał sprzęgła jak drzwi w starej drewnianej szafie. Napisikalem tam ale średnio pomaga, ehh jak pomyślę że znowu mam jechać do serwisu na reklamacje to chyba jeszcze rok się przemęcze.
Jeszcze pozwolę nawiązać sobie do postów, w których usprawiedliwia się większość wad, mówiąc że lepiej to tylko w audi A8. Otóż nie, tak słabego audio nie słyszałem w żadnym aucie tej klasy, ba jak pisałem Yaris czy Punto gra mega lepiej.
Ja się już do wielu rzeczy przyzwyczaiłem, czuć zmianę tylko jak dostaje auto zastępcze. Wsiadłem do nowej corolli i pozycja za kierownicą momentalnie dopasowana, potem przesiadka do Octavii i wiercenie do tyłu i przodu bo trudno znaleźć pozycję. A myślałem że jest wygodnie...
Po co te wycieraczki robią ruch do dołu, kiedy odpalimy auto?
Generalnie jest to auto a bardzo wieloma oszczędnościami, które w tej cenie nie powinny mieć miejsca i koniec.
Maska bez siłownika może być, ale ta maska jest bardzo ciężka i kobieta jak ma nalać płynu to nie ma lekko...
Rzucanie na wietrze to fakt i wystarczy jechać około 100 km/h i przy wietrze auto tańczy.
Liczba schowków w bagażniku to jakiś żart. Jedna kieszonka z boku a pozatym bagażnik to po prostu wielka dziura. I wygląda to tak samo nawet w wersji style!
Z tym Android auto, to ra że umieszczenie ekranu jest fatalne, trzeba całkowicie oderwać wzrok od jezdni.
Generalnienuzywam go i z iPhone i z Android i potrafi czasem uparcie się nie łączyć czy to z jednym czy zdrugim. Ponowne włączenie telefonu nie pomaga, pomaga za to wyłączenie radia. Tylko że, żeby ono sie na prawdę wylaczylo to trzeba wyłączyć auto kluczykiem i odczekac jakieś 5 czy 20 min. Gałka tego radia nie wyłącza tylko gasi ekran, system cały czas działa. Ktoś wie jak zrobić aby je szybko włączyć i wyłączyć.
Komentarz