Witam muszę wymienić klocki z przodu i z tyłu i w ASO mi powiedziano że mają czujniki a że nie chce w ASO wymieniac a widzę że są dostępne pasujące klocki bez czujników to czy mogę założyć takie właśnie ? Czy to będzie oznaczało że będę miał błąd w komputerze i mi będzie się pojawiał jakiś komunikat ?
Klocki hamulcowe
Zwiń
X
-
Dzięki za odpowiedź . A czy to wyokodowanie jest skomplikowane i kosztowne ? W sensie czy większość zakładów samochodowych jest w stanie to zrobić ?Ostatnio edytowany przez Przemekgabes; 9992714.
Komentarz
-
-
No raczej cena jest o jakieś 100% wyższa z czujnikami ...Zamieszczone przez mariush19 Zobacz wpisKlocki Z czujnikiem czy bez są Z tej samej cenie, kup Z czujnikiem I nie kombinuj
Wysłane z mojego LM-V405 przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Jesteś pewien?Zamieszczone przez Przemekgabes Zobacz wpisNo ja mam na pewno z czujnikiem
U mnie w O3 1.4 TSI CHPA też nie było gdzie podłączyć kabelka od czujnika w klocku i musiałem go usunąć przy zakładaniu nowych klocków, z resztą tak był przygotowany, że można było go wypiąć.
Może mylisz kabelek do zliczania obrotów koła z kabelkiem do klocka hamulcowego?
Ciekawostka jest taka, że jak miałem O1, to czujnik na jednym klocku lewego przedniego koło był i było go gdzie podłączyć i na zegarach przy dużym zużyciu klocka pojawiała się odpowiednia ikonka, w O3 tego nie mam, postęp?!
Komentarz
-
-
co takiego? Na szybko na allegro widzę wszystkie klocki do O3 z czujnikami firmy TRW, takie juz przyzwoite. i one kosztują od 130 do 160 zł. Jakoś nie wydaje mi się że klocek bez czujnika będzie kosztował 75 zł?? Nie widzę takich.Zamieszczone przez Przemekgabes Zobacz wpis
No raczej cena jest o jakieś 100% wyższa z czujnikami ...Ostatnio edytowany przez mariush19; 6046.
Komentarz
-
-
Tak mi serwis podal że z przodu są z czujnikamiZamieszczone przez spj Zobacz wpis
Jesteś pewien?
U mnie w O3 1.4 TSI CHPA też nie było gdzie podłączyć kabelka od czujnika w klocku i musiałem go usunąć przy zakładaniu nowych klocków, z resztą tak był przygotowany, że można było go wypiąć.
Może mylisz kabelek do zliczania obrotów koła z kabelkiem do klocka hamulcowego?
Ciekawostka jest taka, że jak miałem O1, to czujnik na jednym klocku lewego przedniego koło był i było go gdzie podłączyć i na zegarach przy dużym zużyciu klocka pojawiała się odpowiednia ikonka, w O3 tego nie mam, postęp?!
Komentarz
-
-
Np brembo bez czujnika są za 75 zł na tym portalu ...Zamieszczone przez mariush19 Zobacz wpis
co takiego? Na szybko na allegro widzę wszystkie klocki do O3 z czujnikami firmy TRW, takie juz przyzwoite. i one kosztują od 130 do 160 zł. Jakoś nie wydaje mi się że klocek bez czujnika będzie kosztował 75 zł?? Nie widzę takich.
Komentarz
-
-
a ze stykiem 79Zamieszczone przez Przemekgabes Zobacz wpis
Np brembo bez czujnika są za 75 zł na tym portalu ...
Komentarz
-
Komentarz