No wlasnie o tym tez czytałem ze moze dać efekt czyszczenie smoka. Ale chyba dużo roboty z tym? Trzeba skrzynie zrzucać żeby michę odkręcić?
Ile kilometrów w nówce ?
Zwiń
X
-
raczej dopuszczalne ja miałem 9 km, zwróć uwagę że auto nie jedzie z taśmy do salonu, jest plac fabryczny, później z placu na wagony za wagonów na place mag. centralnego np: w Poznaniu z tego placu znowu jedzie na lawetę i do salonu to tych parę km się nazbiera podejrzewam że w przybliżeniu to tak wygląda jeśli się mylę proszę kolegów o sprostowanieOctavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Re: ILE KILOMETRÓW W NÓWCE
Zamieszczone przez Miro1174Witam Was
Powiedzcie mi proszę czy zwróciliście uwagę na to ile kilometrów było w Waszych
samochodach na zegarze przy odbiorze? Pytam bo byłem dziś na placu i w mojej skodzie
nówce jeszcze nie odebranej jest 12km. Czy to jest normalne - dopuszczalne?
PZDR
Komentarz
-
-
Re: ILE KILOMETRÓW W NÓWCE
Zamieszczone przez AndjaZamieszczone przez Miro1174Witam Was
Powiedzcie mi proszę czy zwróciliście uwagę na to ile kilometrów było w Waszych
samochodach na zegarze przy odbiorze? Pytam bo byłem dziś na placu i w mojej skodzie
nówce jeszcze nie odebranej jest 12km. Czy to jest normalne - dopuszczalne?
PZDRMirek
Komentarz
-
-
Widze, że wszyscy zapomnieli o jednej najważniejszej rzeczy - auto w fabryce jedzie na tor objazdowy i to stąd biorą się przeważnie nalatane kilometry. Reszta, jak wjazd na lorę, zjazd na plac i z powrotem to są ledwie dziesiątki metrów - może z kilometr się zbierze.
A jeśli na torze objazdowym wyjdą na jaw odgłosy lub inne usterki, auto wraca z powrotem, jest poprawiane i znowu na tor.
Także, im więcej tych kilometrów tym bardziej jest przypuszczalne, że coś w aucie było poprawiane, chociaż nie można wykluczyć, że menadżerowie w salonach też sobie nie kręcą kilometrów dookoła komina.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA nie jest tak, ze do 100km to nawet VCDSem mozna przebieg cofnac na 0 :diabelski_usmiech
w zeszły piątek byłem w "Mladej" i widziałem nowy tor testowy dla OIII oj dzieje się tam aż miło, i mam pewność że OIII jest bezpiecznym autem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11Widze, że wszyscy zapomnieli o jednej najważniejszej rzeczy - auto w fabryce jedzie na tor objazdowy i to stąd biorą się przeważnie nalatane kilometry. Reszta, jak wjazd na lorę, zjazd na plac i z powrotem to są ledwie dziesiątki metrów - może z kilometr się zbierze.
A jeśli na torze objazdowym wyjdą na jaw odgłosy lub inne usterki, auto wraca z powrotem, jest poprawiane i znowu na tor.
Także, im więcej tych kilometrów tym bardziej jest przypuszczalne, że coś w aucie było poprawiane, chociaż nie można wykluczyć, że menadżerowie w salonach też sobie nie kręcą kilometrów dookoła komina.
Komentarz
-
Komentarz