A czemu się kłoci? BMW e60 530d jest dieslem i ciągnie bardzo fajnie; z tego, co się wypowiadają tutaj osoby, to tego diesla i tak za bardzo nie słychać....
Nie ukrywam, że ja musiałem pogodzić auto rodzinne i "coś jeszcze". Więc i automatycznie ekonomia wzięła górę
BMW się nie promuje jako auto sportowe, a vRS to taki "pseudo sportowiec" i dlatego napisałem, że się kłóci.
Co do zadowolenia to wypowiem się jak odbiorę auto. sebamis jest szansa, że bedziemy się spotykać w KRK bo ja jestem z okolic Wieliczki :wink:
A ja z okolic Zabierzowa - 5 minut od obwodnicy
Masz pakiet black? Jakie kółka?
Co do sportowca - masz racje, no ale jakoś musi się RS promować; ja się przesiadam ze starego Focusa 1.6 100 KM, więc dla mnie RSka TDI to będzie sportowe auto
Ja miałem już zamówione felgi Pictoris i brak pakietu black - ale zmieniłem zdanie, bo coś mi te felgi nie pasowały.... a i pakiet black dodaje trochę samochodowi
Jakiś czerwony RS Liftback pojawił się w Kielcach. Nie wiem czy to auto dla klienta czy ich testowe , ale spróbuję się dowiedzieć.. może i nawet się przejadę
A w Poznaniu mają gdzieś - pisałem do sieci salonów Volkswagen Centrum (Vw, Skoda, Seat) i nie mają.
Ośmieszyli sie, napisałem im że przecież przedstawicielstwo/importer skody jest z Poznania i tam na parkingu stoją auta dla pracowników, dziennikarzy i testowe.
Co za problem wypożyczyć na 1 dzień dla klienta. Te auta ś ana zdjęciach na różnych portalach (motor.pl, interia motoryzacja, stacje radiowe) co róż gdzies pisza o teście RS-ki
Mnie interesuje wersja TDI
Zbieram informacje o eksploatacji Skody Octavii 3 z silnikiem TDI 150 lub 184 konie.
kososki, W pierwszym salonie Skody jak do którego zadzwonisz powiedzą Ci gdzie jest aktualnie takie auto. Jeśli handlowiec nie będzie potrafił udzielić informacji należy zrugać i poprosić by się dowiedział bo mają to widoczne w systemie.
Ostatnio będąc w Wimarze mój zaprzyjazniony sprzedawca powiedzial mi ze jest jakas akcja dla stalych klientow, tzn. można dostac na tydzien do jazdy dowolny model skody w tym RSy, Superby i inne,wszystko na wypasie. Samochody dostępne oczywiście na zapisy, nie wiem czy akcja dotyczy tylko Wimaru,czy jest dostępna w całym kraju. Ja w kazdym razie zapisalem sie na superba outdoor 3,6 FSI
Komentarz