jak tam spot się udał ? Szkoda że nie mogłem Was odwiedzić Dziś sąsiad dostał nową czerwoną O III w combi nie powiem ładnie się prezentuję chyba będę go musiał zapisać do Clubu :diabelski_usmiech
Nowe mapy do nawigacji juz dostepne
Zwiń
X
-
dla swojego bezpieczeństwa zrób kopię zapasową obecnej karty
zresztą wszystko pisze w instrukcji
co do języka polskiego nie wiemZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Update zawiera wszystkie wersje jezykowe, w tym Polski oczywiscie.
Karte zalecam formatowac do FAT-32, karta musi byc minium 32GB wazne aby nie bylo na karcie nic innego niz update. Kazdy plik ktory jest poza tymi z update powoduje ze sie on nie wgra. Sam mialem problem na MAC-u gdzie na karcie zostaly jakies ukryte foldery po otworzeniu karty.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bolo81A tak przy okazji wiecie może jaką maksymalnie dużą karte SD odczyta czytnik?
Komentarz
-
-
Witam Wszystkich !!!!
Update potrzebuje około 6,58 GB- więc na moją oryginalną kartę wszedł.
Właśnie wgrałem nową mapę - samo wgrywanie banalnie proste:
1. Wyciągasz kartę SD
2. Odblokowujesz ją
3. Kasujesz pliki na niej znajdujące się ( najlepiej zrób kopię zapasową )
4. Ściągnięty plik rozpakowujesz i kopiujesz z powrotem na kartę SD.
5. Zamykasz kartę tj. przesuwasz ten mały plasticzek
6. Wkładasz kartę SD do swojego czytnika w samochodzie
Gotowe !!!
Nawigacja w j. polskim, żadne z wcześniej dodanych punktów tj. moich celów nie kasuje się.
Sprawdzona wersja: 2014/2015.
Tylko śmigać i to za darmo a nie pewnie jak skoda chce około 1000 zł.
Pozdrawiam i miłego użytkowania.
SP. Podziękowania dla MAQIO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojtekpiotrWitam Wszystkich !!!!
Update potrzebuje około 6,58 GB- więc na moją oryginalną kartę wszedł.
Właśnie wgrałem nową mapę - samo wgrywanie banalnie proste:
1. Wyciągasz kartę SD
2. Odblokowujesz ją
3. Kasujesz pliki na niej znajdujące się ( najlepiej zrób kopię zapasową )
4. Ściągnięty plik rozpakowujesz i kopiujesz z powrotem na kartę SD.
5. Zamykasz kartę tj. przesuwasz ten mały plasticzek
6. Wkładasz kartę SD do swojego czytnika w samochodzie
Gotowe !!!
Nawigacja w j. polskim, żadne z wcześniej dodanych punktów tj. moich celów nie kasuje się.
Sprawdzona wersja: 2014/2015.
Tylko śmigać i to za darmo a nie pewnie jak skoda chce około 1000 zł.
Pozdrawiam i miłego użytkowania.
SP. Podziękowania dla MAQIO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojtekpiotrTylko śmigać i to za darmo a nie pewnie jak skoda chce około 1000 zł.
Ale wolałem za tą cene kupić sobie dobrą znaczy się szybką karte SD 32 GB. Na kolejne aktualizacje będzie jak znalazł.
Właśnie zaktualizowałem Columbusa do wersji 88 ECE- czas aktualizacji 55 min (karta SD Sandisk Extreme up to r\w 45 MB)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bolo81Zamieszczone przez wojtekpiotrTylko śmigać i to za darmo a nie pewnie jak skoda chce około 1000 zł.
Ale wolałem za tą cene kupić sobie dobrą znaczy się szybką karte SD 32 GB. Na kolejne aktualizacje będzie jak znalazł.
Właśnie zaktualizowałem Columbusa do wersji 88 ECE- czas aktualizacji 55 min (karta SD Sandisk Extreme up to r\w 45 MB)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojtekpiotrNiby tak ale podczas zakupu swojej OIII pytałem w salonie o różnice Amundsena i Columbus niby mapy tj nawigację te same
Komentarz
-
-
nokius czy jest jakaś różnica pomiędzy tymi mapami które dostaliśmy w salonie (i nie chodzi mi że zaktualizowane są np adresy itd) tylko np o jakość map itp
bo mam zamiar się wziąć dzisiaj/jutro za aktualizacjęZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
A może mi ktoś sprawdzić czy w nowej wersji jest droga S3 z Gorzowa do Międzyrzecza.
mÓj samochód był produkowany z końcem maja i zastanawiam się czy ma stare mapy czy nowe. A tej drogi jeszcze nie mam.Zamówiona O3 RS DSG 12.11.2013
Odebrana 18.06.2014
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80838
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VRSmaniakA może mi ktoś sprawdzić czy w nowej wersji jest droga S3 z Gorzowa do Międzyrzecza.
mÓj samochód był produkowany z końcem maja i zastanawiam się czy ma stare mapy czy nowe. A tej drogi jeszcze nie mam.
Komentarz
-
Komentarz