greg505, a jakie spalanie na autostradzie przy prędkości rzędu 150-160tempomat?
Fajny test 1.2 tsi 85 Kucy O3 - w koncu ktos napisal prawde!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Dig Duggreg505, Niby tak, jak kazdy wykorzystuje podobną moc (spokojna ekojazda), ale jak zaczynamy z niej korzystać to jest różnica
ale od niedawna jezdze z coreczka w foteliku, ta sama trasa, predkosci przepisowe, oraz plynna jazda i spalanie rzedu 6-6.5lBlack magic
Komentarz
-
-
ah, lockin, Do czasu Moja 4-latka strasznie lubi jeździć szybko i ciągle powtarza "tata wyprzedź go", albo "szybciej".
Ale na szczęście mówie jej, że może fotoradar stać i zapłacimy, albo że mamy wolne auto i nie dam rady, to odpuszcza I ciągle pyta kiedy kupimy Octavie, bo wtedy będziemy wszystkich wyprzedzać :szeroki_usmiech i oczywiście mówi, że ma być szybsza od tej co mają kuzynki (1.6 TDI). :diabelski_usmiech Dzieci to dzieci, ale trzeba mniej ryzykownie sobie poczynać, no i małe dziecko często śpiące skłania do płynniejszej jazdy.
Najbardziej mnie draznią światła w sużych miastach, albo trasy śląskie :x Czasem zdarza mi się przejechać na późnym żółtym, bo nie będę hamował do zera w ostatniej chwili jak dziecko śpi. Drażni mnie fakt, że nie wiem, czy skrzyżowanie było monitorowane, czy nie a ja nie robię tego specjalnie, bo gdybym jechał sam, to bym depnął i stanął prawie w miejscu. Jakby dali liczniki to bym wczesniej odpuścił i miał czas na dotoczenie się na czerwone. :|Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
19? Nie chce mi sie wierzyc, az sprawdze jak wyglada spalanie przy wyzszysch predkosciach wliczajac predkosci maxymalne czyli ~ 220. Szczegolnie ze 1.4 przy 190 jakos specjalnie sie nie meczy jeszcze, a 1.2 to podejrzewam juz z gazem w podlodze jedzie tyle ile moze.
Moja 1.4 przy ~150 zuzywa ok 7-8. Czasem ciut wiecej, czasem ciut mniej, zalezy jaki kierunek i sila wiatru.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez feels319? Nie chce mi sie wierzyc, az sprawdze jak wyglada spalanie przy wyzszysch predkosciach wliczajac predkosci maxymalne czyli ~ 220. Szczegolnie ze 1.4 przy 190 jakos specjalnie sie nie meczy jeszcze, a 1.2 to podejrzewam juz z gazem w podlodze jedzie tyle ile moze.
Moja 1.4 przy ~150 zuzywa ok 7-8. Czasem ciut wiecej, czasem ciut mniej, zalezy jaki kierunek i sila wiatru.
Komentarz
-
-
To znalazłem filmik z przyspieszeniami odnośnie silnika 1.2 tsi 85 km ale w Toledo jest co prawda całe przyspieszenia i prędmość maksymalna więc proponuję zacząć przeglądać od 2,5 minuty.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Komentarz
-
-
Zapadła decyzja o kupnie w octavii z silnikiem 1.2 85KM, który będzie do odbioru za 3 miesiące a po prze jechaniu około 3 tkm bedzie tuning moc ma wzrosnąć do przedziału 120-135 KM a moment 215 (koszt całkowity 1500). W motosporcie powiedzieli że przyspieszenie do 100 powinno się zmniejszyć o minimum 2 - 3 sekundy. jedyna wada to skrzynia 5b.
Ale za tu auto będzie w kolorze Blue Race z pakietem amazing + pakiet dynamic (wygodne fotele muszą być) do tego podgrzewana przednia szyba z fotelami, centralny podłokietnik z gniazkiem 230v + 2 usb +wycieraczka tylna i koło i lampy przeciwmgłowe z funkcja corner i pakiet przeglądów na 2 lata. cena upustem 69500 - upust wyprzedażowy 7000 czyli jakies 63000 po wszystkim.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kris277 Zobacz wpisZapadła decyzja o kupnie w octavii z silnikiem 1.2 85KM, który będzie do odbioru za 3 miesiące a po prze jechaniu około 3 tkm bedzie tuning moc ma wzrosnąć do przedziału 120-135 KM a moment 215 (koszt całkowity 1500). W motosporcie powiedzieli że przyspieszenie do 100 powinno się zmniejszyć o minimum 2 - 3 sekundy. jedyna wada to skrzynia 5b.
Ale za tu auto będzie w kolorze Blue Race z pakietem amazing + pakiet dynamic (wygodne fotele muszą być) do tego podgrzewana przednia szyba z fotelami, centralny podłokietnik z gniazkiem 230v + 2 usb +wycieraczka tylna i koło i lampy przeciwmgłowe z funkcja corner i pakiet przeglądów na 2 lata. cena upustem 69500 - upust wyprzedażowy 7000 czyli jakies 63000 po wszystkim.
Komentarz
-
Komentarz