Zamieszczone przez Dig Dug
A może jednak oszukujesz w testach? I Twoja Fabia ma sportową końcówkę wydechu kupioną w Auchan, naklejkę GTi (a wiemy, że naklejka daje +10KM) i sportowe kopłaki? i dlatego Twoja Fabia lata szybciej niż te z subiektywnych testów?
Dig Dug - serdecznie zapraszamy Cię na śląsk - nawet możemy się zgadać gdzieś w Krakowie i wystartować w bezpiecznym miejscu razem i porównać różnice. Chociaż - mam niewielkie szanse bo ważę 115KG co sprawia, że od 0 do 100km/h mój czas będzie gorszy o jakieś 5 sekund - bo O3 85KM w końcu nie nadaje się do jazdy z obciążeniem.
. 
Do Ciebie przemawiają tylko profesjonalne testy. Ja Ci takie testy pokazałem, więc teraz Ty pokaż mi testy na poparcie swoich przypuszczeń, że zmiana felg powoduje przyspieszenie o 7 sekund :lol:
- Tak na poważnie, czepiasz się szczegółów, bo tak na prawdę, nie za bardzo chcesz uwierzyć w przedstawione wyniki z prasy fachowej. Mógłbyś się jeszcze przyczepić do ilości zatankowanego paliwa w obu autach, ciśnienia atmosferycznego panującego w danym dniu testów, wagi kierowców testujących, także masz jeszcze parę opcji do wyboru, z tym że w żadnym z pism motoryzacyjnych takie dane nie są brane pod uwagę, testuje się auta z felgami jakie w danej wersji auta daje fabryka i tyle - tutaj dobrze koledzy powiedzieli, kolej na ciebie, czekamy na twoje wyniki.
Komentarz