Zamieszczone przez eaglemirek
Nakładka ochronna tylnego zderzaka czarna - Octavia 3 Kombi
Zwiń
X
-
Nakładka ochronna tylnego zderzaka czarna - Octavia 3 Kombi
Witam
Od kilku miesięcy przeglądam forum i nie wpadł mi nigdzie w oczy temat nakładki ochronnej tylnego zderzaka w kolorze czarnym. Mam zamówioną Octavię 3 kombi 1.4 TSI białą w wersji elegance (odbiór połowa marca do połowy kwietnia- zmienia się to niestety bardzo dynamicznie) zastanawiałem się nad zastosowaniem w/w nakładki w celu ochrony zderzaka. Czy ktoś ze szczęśliwych posiadaczy Octavii może zamontował taką nakładkę i mógłby wrzucić kilka zdjęć jak to wygląda (na stronie Skody jest jedno zdjęcie z bliska). Ideałem byłoby zdjęcie kombi w kolorze białym z czarną nakładką . To mój pierwszy post więc na koniec pozdrawiam wszystkich.Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
-
-
Też szukałem takich zdjęć i poza katalogowymi nie znalazłem. Przy czym chciałem zobaczyć różnicę pomiędzy czarną a srebrną nakładką, bo miałem dylemat którą wybrać do czarnego auta. Teraz stanęło na beż capuccino, więc jest zamówiona srebrna, ale nie wiem czy nie powrócę do koloru czarnego w aucie i wtedy znów główkowanie która nakładka :/
W dodatku pytałem w kilku salonach i nikt tego nie miał na stanie, żeby można było obejrzeć. Czyżby nikt tego nie zakładał?
Komentarz
-
-
Tak jak mówiłem - brudny :wink: normalnie jest błyszcząca i nieźle pasuje do pakietu black. Myślałem o foliach ale nie chciało mi się szukać, pewnie wyszłoby trochę taniej. Aczkolwiek to ma też zabezpieczyć zderzak przed pazurami psów więc bałem się że folia nie wytrzyma + bałem się że jak będę zrywał to zejdzie z lakierem... :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek071O super, właśnie czegoś takiego szukałem "Pomógł" poszedłO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JerzyM73Zamieszczone przez maciek071Nakładka zamówiona Teraz wypada już tylko czekać na auto. Jak odbiorę auto i zamontuję nakładkę wrzucę fotki
Jak możesz to zapodaj fotkęZałączone plikiOctavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
No pięknie, zastanawiam się tylko, czy jak ta listwa jest malowana, to czy jak się lekko zarysuje to czy nie będzie tak samo znać jak na zderzaku ???
Wiem , że zawsze można listwę zdemontować i powtórnie pomalować zamiast całego zderzakaO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
No ja sie tez zastanawiam nad taka. Moja nowa Octawka bedzie brazowa i jestem ciekaw czy lepiej wziasc czarna czy jednak srebrna (bedzie z pakietem Chrom)
Znalazlem cos takiego http://sklep.avisa.pl/kategoria/184-..._tylny_2_35770
Moze ktos zna i montowal. Jak tak to jak oceniacie jakosc ?
Komentarz
-
-
U mnie troszkę inaczej to wygląda nie zachodzi na rant zderzakaZałączone plikiO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
Komentarz