A mam pytanie czy ktoś kupował w tym sklepia nakładki myślę nad nakładka do bagażnika bo tam w sumie można najszybciej coś zarysować, i na progi ale tutaj sie zastanawiam czy faktycznie nie bedzie sie ścierał lakier od piasku itp
progi lepiej zabezpieczysz folią. Lepiej w sensie, że okleisz większy obszar. Na tył polecam nakładkę od milotec'a tą co chroni też rant zderzaka. W moim wątku masz fotki jak to wszystko wygląda.
Witam. Spotkał się może ktoś z tym, że po montażu listew (oryginał) trzeba mocniej drzwiami trzasnąć, przy delikatnym puszczeniu się nie domykają. Podejrzewam, że to może uszczelka blokuje albo już jest rozjechana ze starości. Z dwóch stron to samo (przód). Pozdrawiam
Ja montowałem takie listwy ori w niedziele - wszystko pasuje jeśli chodzi o zamykanie drzwi. W poprzedniej O2T też miałem takie listwy (tylko w O2 było ich 8 a w O3 są 4) i po 5 latach było wszystko elegancko bez jakichś rdzy itd. Listwy po 5 latach były naznaczone używalnością - pytanie jakby wyglądały progi jakbym ich nie miał.
Witam. Spotkał się może ktoś z tym, że po montażu listew (oryginał) trzeba mocniej drzwiami trzasnąć, przy delikatnym puszczeniu się nie domykają. Podejrzewam, że to może uszczelka blokuje albo już jest rozjechana ze starości. Z dwóch stron to samo (przód). Pozdrawiam
u mnie w O3 zamontowałem czarno-srebrne listy i nie zauważyłem takiego objawu. Drzwi zamykają się jak wcześniej.
Komentarz