Dig Dug, wykres z hamowni masz na moim profilu możesz porównać
Z porównania wynika że 1.4 osiąga dużo lepsze wartości momentu w stosunku do serii niż 1.8 bo w twoim przypadku seria ma 280 Nm. Ma ktoś dane ile ma zwykła 1.8 w O3 (standard 250Nm)
Ja się nie podniecam. .wiem czego mogę spodziewać się po Wojtku. . Wiem co potrafi i jaka będzie tego wypadkowa.. auto jeździ jak przed programem. . Zasadnicza różnica w momencie wyprzedzania.. przy pierwszym programie człowiek się podniecał.. teraz to taki podstawowy zabieg tym bardziej ze w styczniu minie 2 lata a auto ma 19kkm jeździ praktycznie 98% trasę 5 km przedszkole dom tyle..jak robiłem superba to po programie auto stało tydzień. . W garażu. . Jechałem jak trzeba było. . Nie korciło jak przy pieszym .. a to może jakaś trasa.. :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pią 24 Paź, 14 22:06 ] rOBERTO795, może się i nie da. . Ja byłem widziałem. . A ty robiłeś Już 7 kę?
Masz racje ale najdluzej trwa zczytywanie a w seryjnych autach poprawia sie kilka map tylko .
W CS sie z pruciem ECU w cdaa Patryk zmiescil w 3h, z czego 2h robienie mapy i hamowanie, 1h montaz i demontaz kompa, szczerze to bylem pod wrazeniem wprawy tego goscia, bo robil to jakby z zamknietymi oczami Do programowania procka mial jakis dynks, ktory jak widzialem zgrywanie i wgrywanie mapy robil bardzo szybko.
Szczerze to nie czulem, zeby cokolwiek bylo robione na odwal sie lub szybko i jesli by mi powiedzial 8h roboty, to akurat ja bym sie zniechecil, no ale klienci sa rozni
Zamieszczone przez rOBERTO795
Sorki nie da sie 8 godzin poprawiać softu w seryjnym aucie bo zgłupiałbyś od tych cyferek- ale marketing widze że ogarniety
Moze to bylo 1sze takie u niego i testowal rozne warianty ???
CHPA było jego 4te , Superba mi robił prawie 6h tylko tam niebyło po łączu .. Dynosoft robi swoje i tyle wg.mnie mogłem tam spędzić i 10h byle było dobrze.. jak sam stwierdził za pół roku 4/5h będzie bangala
Komentarz