Dzieki za info. A powiedzcie mi w jaki sposob sa naklejane te folie? Czy musza rozkrecac drzwi bo taka opcja raczej u mnie nie wchodzi bo boje sie o gwarancje i o trzeszczenie. Jest opcja zeby tego nie rozkrecac?
Polecam firmę tin-tech z Tarnowa. Rafał okleja szybki bez ściągania boczkow. Profesjonalizm w pełnej klasie, sam przyciemniałem u niego w mojej O2FL. Teraz ma firmę w Gemini Park, obok AST CAR DETALING. To jego profil na Facebooku: https:// m.facebook.com/rrcustoms.tarnow
Dzieki za info. A powiedzcie mi w jaki sposob sa naklejane te folie? Czy musza rozkrecac drzwi bo taka opcja raczej u mnie nie wchodzi bo boje sie o gwarancje i o trzeszczenie. Jest opcja zeby tego nie rozkrecac?
czy ktos wie gdzie mozna pewnie i w dobrej cenie przyciemnic szyby w malopolsce, najlepiej kraków lub okolice.
Ja polecam folstudio.pl robiłęm u nich i jestem zadowolony. Współpracują z kilkoma salonami i dobrze robią swoją robotę i do nich masz blisko bo są w Wieliczce
Zamieszczone przez BAss25
O gwarancje nie masz się co bać. Ja dostałem do nich namiary w salonie. I nawet była taka opcja żęby mi przyciemnili szyby przed odebraniem auta, w salonie. Dogadałem się jednak tak, że zaraz z salonu pojechałem do nich i miałem ciut taniej. Żeby zrobić dobrze lepiej jest wyciągnąć boczne szyby.
Ja robilem szyby w K-ach na Rozdzienskiego obok salonu Forda, gosc rowniez robi to w salonach ASO, bez demontazu tapicerki, jednak nie jest w 100% zadowolony, gdyz mozna znalesc minimalne uchybienia zwlaszcza przy czarnej chropowatej obwodce na tylniej szybie, ale to tylko jak naprwde z bardzo bliska sie przyjrzysz. Cena 350zl.
Jak mocno przyciemniliscie szyby z tylu? W czwartek jade na przyciemnienie i nie wiem na co sie zdecydowac. Chodzi mi o to zeby ochlodzilo auto w srodku i zeby dziecka slonce nie palilo.
BAss25, ja mam przyciemniony tył najciemniejszą (bodajże tylko 5% przepuszczalności swiatła). Osoby wożone z tyłu są latem bardzo zadowolone. Mały problem jest tylko nocą ponieważ praktycznie niewiele przez te szyby widać.
Idz w najmocniejsze - mam takowe na bagazniku (3 tylnie, w kombi) i tam jest idealnie. Na tylne drzwi dałem bodajze 25% przepuszczalnosci i troche zaluje Z daleka roznicy nie widac, ale z bliska albo w sloneczny dzien troche jest... W nocy nie przeszkadza zupełnie, kwestia przywyknac
No wlasnie ja mam cappucino i taki full ciemny tez mi sie jakos slabo podoba. W ciemnie albo bialej takie smoly super wygladaja ale boje sie jak taka u siebie zaloze ze bedzie lipa. Moze ktos ma ciemna szybe w autku w kolorze cappucino lub beż? Dajcie jakies focie prosze.
Jakos tak lekko przyciemnione jak na 20 ale podoba mi sie. Czy jest roznica w srodku z temp? Mocno jest ciemno w srodku? Niebieska to wyglada pieknie w smole Bardzo ladna ta twoja strzala
Jakos tak lekko przyciemnione jak na 20 ale podoba mi sie. Czy jest roznica w srodku z temp? Mocno jest ciemno w srodku? Niebieska to wyglada pieknie w smole Bardzo ladna ta twoja strzala
W poniedziałek spiszę z papierów dokładnie co to jest za folia
Zakładałem przed wyjazdem z familią nad morze, spełniła moje oczekiwania.
Fura mniej się nagrzewa na słońcu, klima szybciej schładza wnętrze.
Miałem wczesniej furaka z węglowo przyciemnianymi szybami, więc mam jako takie porównanie i nie zaobserwowałem znaczącej różnicy.
[ Dodano: Pon 04 Maj, 15 10:52 ]
Ok
Podaje info
Folia na mojej Octavce to: 3M Panther CS 20
Tu jeszcze 3 poglądowe foty robione dzisiaj bez ostrego światła:
1) z boczku
Zalozylem i pierwszy test zrobiony Wyglada super i w srodku i na zewnatrz Polecam FOLSTUDIO z Wieliczki z czystym sumieniem. Pozdrowienia dla szefa i pracownika ktorzy mi montowali te folie
Przyciemnianie i oklejanie szyb w samochodzie to niezwykle wygodny zabieg dający wiele korzyści. Świadczymy głównie usługi dla klientów ze Śląska. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy serdecznie do kontaktu.
Komentarz