Posiadam kamerę cofania z spryskiwaczem, oryginalną w klamce pokrywy bagażnika. Nie posiadam tylnej wycieraczki. W jaki sposób uruchomić spryskiwacz kamery
kamera cofania
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez MAndrzej Zobacz wpisznalazłem podczas cofania należy dotknąć ekran w prawym górnym rogu a następnie po prawej kolorowe kółeczka i wyświetli się w prawym rogu spryskiwacz po naciśnięciu następuje mycie kamery mimo braku tylnej wycieraczki
Zamieszczone przez Kami120 Zobacz wpisW ustawieniach obrazu patrzyłeś?
Komentarz
-
-
Witam, podepnę się pod temat, bo mam taki problem z kamerą. Jak mniemam, kamera uruchamia się, gdy włączymy spryskiwacz tylnej szyby, tak? Tylko, że u mnie wokół kamery woda spływa, bez żadnego spryskiwania. Czy coś jest zapchane? Źle wyregulowane ? Jak u Was działa spryskiwanie kamery? Jest skuteczne?Ostatnio edytowany przez eduardoo; 9994374.najlepsze toalety przenośne w Poznaniu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MAndrzej Zobacz wpisznalazłem podczas cofania należy dotknąć ekran w prawym górnym rogu a następnie po prawej kolorowe kółeczka i wyświetli się w prawym rogu spryskiwacz po naciśnięciu następuje mycie kamery mimo braku tylnej wycieraczki
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Dzisiaj znalazłem rozwiązanie zagadki - mam i ja. Wychodzi, że jest w nawet w niższych wersjach (Ambition) i tańszych radiach (Swing).
Co prawda jakiś czas temu szukałem i nie znalazłem, ale widocznie moja przypadłość to SKS i nieraz mnie technika już przerasta
Tak jak napisał Kami120
- włączamy wsteczny,
- klikamy trzy pionowe kropki na górze bliżej lewej strony obrazu
- potem taki kolorowy obrazek z kółkami po prawej stronie na górze
- i mamy z prawej strony w rządku na dole taką kamerkę z fontanną.
Naciskamy ją - zmienia kolor i...... leje się
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz