Zamieszczone przez Ziomal
Szukam pracy
Zwiń
X
-
Superbman, mogę napisać ale nie liczę ze znajdę prace związaną z moim doświadczeniem czy tez ze studiami.
Wykształcenie to obecnie średnie ogólne jestem w trakcie studiów na AGHu inżynieria środowiska (obecnie studiuje zaocznie), a moje dotychczasowe doświadczenie to ponad 2 letnia praca w firmie zajmującej sie systemami uzdatniania wody byłem serwisantem, ale niestety w podobnej branży nie mogę pracować bo w umowie miałem zastrzeżone ze po zakończeniu współpracy nie mogę przez okres 2 lat pracować w w/w branży lub pokrewnej!
Jak ktoś by miał jakieś informacje o pracy to proszę o info na PW
Komentarz
-
-
A odszedłeś za porozumieniem stron? Czy umowa Ci się skończyła? Ten zapis jest zgodny z kodeksem pracy?Zamieszczone przez karmelale niestety w podobnej branży nie mogę pracować bo w umowie miałem zastrzeżone ze po zakończeniu współpracy nie mogę przez okres 2 lat pracować w w/w branży lub pokrewnej!Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Dokładnie.Właśnie niedawno podpisywałem umowę o tzw. "zakaz konkurencjii" tyle, że na pół roku od zwolnienia i tam było napisane, że jak po zwolnieniu firma nie rozwiąże ze mną w/w umowy to muszą mi przez ten okres płacić pełną stawkę.Zamieszczone przez shadokarmel, jeśli masz takie zastrzeżenie to ta firma musi płacić ci w okresie, gdy nie pracujesz po zakończeniu umowy.
idż się kłócić!!!! :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
karmel, chlopaki maja racje.
Przeczytaj tutaj http://www.jobinspire.com/kodeks-pra...a/rozdzial.php
No chyba, ze Ci placa to nie ma o czym gadac.
Jesli nie, zakaz mozesz po prostu zignorowac.
Komentarz
-
-
otóż to!Zamieszczone przez shadokarmel, jeśli masz takie zastrzeżenie to ta firma musi płacić ci w okresie, gdy nie pracujesz po zakończeniu umowy.
Kodeks Pracy jest tu wyraźnie po Twojej stronie :wink:Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
pod warunkiem że to była umowa o pracę. Wtedy co najmniej 25% jeśli nie ma innego zapisu.Zamieszczone przez Garretshado napisał/a:
karmel, jeśli masz takie zastrzeżenie to ta firma musi płacić ci w okresie, gdy nie pracujesz po zakończeniu umowy.
otóż to!
Kodeks Pracy jest tu wyraźnie po Twojej stronieOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Słuchajcie, a czy jest jest jakiś przepis mówiący o tym, że pracownik nie może odejść z pracy i założyć konkurencyjnej firmy? Mówię tu o standardowej umowie o pracę w której nie ma odrębnych zapisów o braku konkurencyjności i wypłacaniu za to wynagrodzenia??
Czyli w skrócie: Pracuje dla firmy X. Zwalaniam się, zakładam spółkę i prowadzę konkurencyjną działalność. Da się tak ??Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Witam,
może inne osoby przeglądające ten temat też szukają pracy, więc dopiszę się, bo dostałem ofertę ale nie skorzystam.
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to mogę przekazać namiary do pani od rekrutacji.W związku z rozwojem działu telefonii komórkowej, poszukujemy osoby na stanowisko Software Engineer C/C++ (Warszawa).
Komentarz
-
Komentarz