Zamieszczone przez Ziomal
Szukam pracy
Zwiń
X
-
Superbman, mogę napisać ale nie liczę ze znajdę prace związaną z moim doświadczeniem czy tez ze studiami.
Wykształcenie to obecnie średnie ogólne jestem w trakcie studiów na AGHu inżynieria środowiska (obecnie studiuje zaocznie), a moje dotychczasowe doświadczenie to ponad 2 letnia praca w firmie zajmującej sie systemami uzdatniania wody byłem serwisantem, ale niestety w podobnej branży nie mogę pracować bo w umowie miałem zastrzeżone ze po zakończeniu współpracy nie mogę przez okres 2 lat pracować w w/w branży lub pokrewnej!
Jak ktoś by miał jakieś informacje o pracy to proszę o info na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmelale niestety w podobnej branży nie mogę pracować bo w umowie miałem zastrzeżone ze po zakończeniu współpracy nie mogę przez okres 2 lat pracować w w/w branży lub pokrewnej!Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadokarmel, jeśli masz takie zastrzeżenie to ta firma musi płacić ci w okresie, gdy nie pracujesz po zakończeniu umowy.
idż się kłócić!!!! :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
karmel, chlopaki maja racje.
Przeczytaj tutaj http://www.jobinspire.com/kodeks-pra...a/rozdzial.php
No chyba, ze Ci placa to nie ma o czym gadac.
Jesli nie, zakaz mozesz po prostu zignorowac.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadokarmel, jeśli masz takie zastrzeżenie to ta firma musi płacić ci w okresie, gdy nie pracujesz po zakończeniu umowy.
Kodeks Pracy jest tu wyraźnie po Twojej stronie :wink:Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Garretshado napisał/a:
karmel, jeśli masz takie zastrzeżenie to ta firma musi płacić ci w okresie, gdy nie pracujesz po zakończeniu umowy.
otóż to!
Kodeks Pracy jest tu wyraźnie po Twojej stronieOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Słuchajcie, a czy jest jest jakiś przepis mówiący o tym, że pracownik nie może odejść z pracy i założyć konkurencyjnej firmy? Mówię tu o standardowej umowie o pracę w której nie ma odrębnych zapisów o braku konkurencyjności i wypłacaniu za to wynagrodzenia??
Czyli w skrócie: Pracuje dla firmy X. Zwalaniam się, zakładam spółkę i prowadzę konkurencyjną działalność. Da się tak ??Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Witam,
może inne osoby przeglądające ten temat też szukają pracy, więc dopiszę się, bo dostałem ofertę ale nie skorzystam.
W związku z rozwojem działu telefonii komórkowej, poszukujemy osoby na stanowisko Software Engineer C/C++ (Warszawa).
Komentarz
-
Komentarz