Zamieszczone przez markowski
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
nasza droga: www.wpzs.pl
-
-
Jabar1975, nie wiem jak rozumiec nowy - auto nie wyjechalo prosto z salonu - ale ile ma lat ? ciezko powiedziec... :niewiem wygladalo dosc swiezo nie wiecej niz 4 do 5 lat (moje bardzo subiektywne wrazenie ) co do scigania - zrobil slalom po pasach, przelecial po zakreskowanej, wydzielonej z ruchu czesci jezdni i probujac mi uciec ryczal jak ranny los :zlosnik: - chyba raczej sie scigal :zlosnik: ale moze sie myle i to byla normalna eksploatacja tego auta Za drugim razem wystartowalem dobrze i chyba szybko sobie odpuscil...
[ Dodano: Sro 21 Kwi, 10 08:28 ]
Udesky, jaka masz skrzynie ? 6 biegow ?pozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez markowskiUdesky, jaka masz skrzynie ? 6 biegow ?
Zamieszczone przez sew1981dwa tłumiki w a6 z tyłu oznaczają, że było to 2.5 tdi quattro o mocy 180 km.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyChoć pewnie gdyby kierowca zdecydował się iść do końca to poszedłby więcej niż 220km/h.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Thundi, moim zdaniem quattro jest własnie troszkę wolniejsze od przednionapędowca, chyba na odwrót podajesz wartości
[ Dodano: Sro 21 Kwi, 10 16:40 ]
ale oczywiście oddaje honor...bo zapomniałem że a6 2.5 tdi w tamtym rocznikach ma 150-163 km bez quattro, więc możliwe że quattro jest ciut szybsze ( w końcu 180 km). gdyby miały równą moc na pewno przednionapędowiec byłby szybszy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981Thundi, moim zdaniem quattro jest własnie troszkę wolniejsze od przednionapędowca, chyba na odwrót podajesz wartości
Edit:Zamieszczone przez sew1981le oczywiście oddaje honor...bo zapomniałem że a6 2.5 tdi w tamtym rocznikach ma 150-163 km bez quattro, więc możliwe że quattro jest ciut szybsze ( w końcu 180 km). gdyby miały równą moc na pewno przednionapędowiec byłby szybszy.
Edit2: Żeby nikt źle nie zrozumiał: ośka lepiej przyśpiesza oczywiście.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zebWczoraj poległem z Yarkiem, mocno poległem, także uważajcie na tych Cfaniaków :wink: w TSI :szeroki_usmiech
PS. Już chyba wiem czym będę powoził w przyszłości!
w końcu żałowałem, że też się nie złapałem, ale pewnie będzie jeszcze okazjasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez zebWczoraj poległem z Yarkiem, mocno poległem, także uważajcie na tych Cfaniaków :wink: w TSI :szeroki_usmiech
PS. Już chyba wiem czym będę powoził w przyszłości!
Komentarz
-
Stadniny pod maską, fimaki, aligatory, 230, boening 747, i reszta arlow, aszow, tsi, tfsi, hwdp, których do końca nie rozumiem..
A ja jak wyjde wkurzony z pracy, a na wiadukcie z Puławskieja na Dolinkę nie ma korka to i swoimi 90KM pozawstydzam tegi i nie jednego...
I tak z niedawna bardzo wkurzony Łysek z pokładu bawarskiej idy, z 2 litrówką pod maską, spoconym czołem i zachuchaną szybą, no nie mógł no nie potrafił dogonic an Siekierkach moich 90KM zamknietych w niebieskiej nietuningowanej konserwie..
Łysy może i król prostej, ale 3 wykłady ze dynamicznej zmiany pasa i mieszczenia się ramki id tablic to przestał na przystanku i to napewno nie w oczekiwaniu na autobus...
Potem co konstruktywnie lewy pas Tico - pierwsz myśl LEOO WHYYY?? Wiek podobny, czupryna też, ale nie on. MNiejsza o to jakiś dziad, ręta, powstaniec, kombatant..
Żadnych chętnych za nim - konstruktywnie i z mocą obliczeniową Atari Łysy staje na lewy - wręcz ALE URWAŁ!!!
Pas środkowy Lublin Wodociągów, Kurier DHL i TY(I)R, myśle między kuriera wodociąg nie wejdę bo zostanie ze mnie jakiś swiatłowód z nalepką priorytetu na dupie.
Staje za autobusem!!! A CO!! Solaris Urbino 12 ponad 200km pod maską, a raczej pod tylną kanapą... Powalczymy...
Strzepuje żar, kiepuje jak na prostaka przystało, domykam szybkę - ZIELONE!!
Urbina - Wruuuu, Lublin - Bruuu, Kurierka - yyyyyy, Tico - sprzęgło...
Wpadam za kuriera, ratuje się przed zmiażdzeniem przez TYRA wskakując przed Tico, Tico już na srodkowym, kurier na prawy, ja przed bawarą i tak do następnego czerwonego..
Mija godzina zmagań, dojeżdzam pod dom, bogatszy o kolejne doświadczenia, dumny ze skillowanej bawary..
Można? Liczy sie? Powiedzcie no.. Pokazałem mu?
Załozę się, że googlowal co to OCP.. Bo gonił mnie od Siekier do Starzyniaka..
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez sew1981_tm_, widzę że masz 20 koni w bonusie od fabryki
Zamieszczone przez sew1981zeb, a co masz nadłubane w silniku?
[ Dodano: Sro 21 Kwi, 10 23:34 ]
Zamieszczone przez cycekMożna? Liczy sie? Powiedzcie no.. Pokazałem mu?
Komentarz
-
cycek, co dziś piłeś do kolacji? herbatkę z duża ilością "prądu"?
[ Dodano: Sro 21 Kwi, 10 23:40 ]
_tm_, z tego co piszecie to tsi wymiatają to dobrze...ale to spalanie mnie i tak nie przekonuje...a to yeti to poważnie? 1.2 chcesz kupic? od razu chyba zapodasz chipsa prawda :diabelski_usmiech ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cycekStrzepuje żar, kiepuje jak na prostaka przystało, domykam szybkę - ZIELONE!!Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez sew1981a to yeti to poważnie? 1.2 chcesz kupic?
Zamieszczone przez sew1981od razu chyba zapodasz chipsa prawda :diabelski_usmiech ?
Komentarz
-
Nie nie to nie takie proste, strategia i analiza sytuacji w czasie rzeczywistem jest niezbędna do tego rodzaju KILLa. Mocą każdy może, są tacy, którzy nalepką VTG wygrywają jeszcze nie ruszając ze świateł. Ci co grają nieuczciwie ogłuszą Cie mugenem z allegro z dyfuzorem czy innym boilerem. Oj można by wymieniać.
Ja? Ja mam pomalowaną literkę 'I' na czerwono - taki agro-tuning po poprzednim właścicielu.. Aha i EGR sobie wycieło, o ludzie jak to wpływa na psychike, jak to poprawia wynik na dupo hamowni - chyba wogóle.
Zamieszczone przez Jark7Będzie Pan zadowolony (chętnie poczytam następne relacje).
Bo trza sie cieszyć, ze ma cię auto..
Komentarz
-
Komentarz