Tomaszek jakoś marlena się nie skarżyła,że nic nie widziała
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Miało być coś dużego i wyszła skoda
Była skoda jest koń pociągowy
:P
Był koń jest mały potworek
Pozdro Kuba
-
Komentarz
-
Guziorek bo stwierdziła ze taka jazda to lepsze jak orgazm i miała wtedy rozmarzone oczy :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Zawsze moze byc Vento... :lol: :P :wink:Zamieszczone przez westwi78A mi się dziś kurna ŚNIŁO, że mnie złoił golf II na Piastowskiej w Bielsku...ciekawe co na to Freud?
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
dzisiaj alfa 159 150KM lub 170KM jtd z rolki od około 50 przy 120-130 było juz po zawodach
dodam ze startowałem o półtora długosci za nim
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Zamieszczone przez marlenaA ja wczoraj w drodze powrotnej ze spota zlałam Tomaszka :diabelski_usmiech :haha: :haha: Ustawka na światłach i rura
Chłopak się starał, no ale ciągle ma zbyt mało tych kucyków :szeroki_usmiech Wytłumaczy się pewnie, że ja mam DSG i jechałam na sporcie :lol: ale jak ustawkę zrobił to sam się o baty prosił
ops: :diabelski_usmiech
kobieta GO bije
:szeroki_usmiech
[ Dodano: Pon 31 Maj, 10 08:29 ]
a z moich to peżot 607 3,0 V6 :lol:
i passat 2,0 TDI (170KM)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
to ja dorzucę Mondeo MKIV Kombi 2.0 TDCI 140 KM... 1:0 dla mnie
:diabelski_usmiech
Komentarz
-
Dzisiaj rano moje 90 KM staneło łeb w łeb z Mesiem C 270CDI.. Pani kieroniczka z uśmiechem na ustach stanęła za mną na kresce...
Wygrałem, a kto by zachował powagę widząć w tylniej bocznej szybie mojej skodziny różowego kota Hello kitty..
:twisted: :twisted:
Komentarz
-
Oj chyba Pani chciała pooglądać sobie Skodinkę, bo gdyby się ścigała... :tunningZamieszczone przez cycekDzisiaj rano moje 90 KM staneło łeb w łeb z Mesiem C 270CDI.. Pani kieroniczka z uśmiechem na ustach stanęła za mną na kresce...
Wygrałem, a kto by zachował powagę widząć w tylniej bocznej szybie mojej skodziny różowego kota Hello kitty..It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
dzisiaj wdukrotnie próbował swoich sił audi a3 1.9 tdi, o dziwo ani razu mu nie wyszło :szeroki_usmiech nie wiem czego gość sie spodziewał
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Wczoraj jak sadze byla to O2 z 1.4TSI bo byl tylko znaczek TSI i dwie rurki proste, nie zagiete w dol jak TDI. U mnie 3 osoby, w Skodzie tylko kierowca. Przed nim jechalo jakies auto, skrecalo w lewo, bylo pod gorke, taka dosc. Jak sie zwolnilo to ruszyl na pelnej, nie spodziewalem sie tego manewru z jego strony, ale szybko go dogonilem i juz przy polowce 2 biegu musialem ujmowac gazu zeby do dupy mu nie wjechac. Szkoda, ze chwile pozniej sam musialem skrecac w lewo bo gosc gnal dalej
TDI nadaje sie do wyscigow gorskich :lol:VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
Taki se AGR-ek, a jak idzie
a tu jeszcze latwiej mimo ze auto teoretycznie szybsze
Niezle go podlubal co.
Komentarz
-
-
biedna ereska :lol:Zamieszczone przez abstinentBanan na twarzy mówi za siebie 8)Zamieszczone przez Golas27Taki se AGR-ek, a jak idzie
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
ja tylko w kwestii formalniej:Zamieszczone przez Golas27Taki se AGR-ek, a jak idzie
a tu jeszcze latwiej mimo ze auto teoretycznie szybsze
Niezle go podlubal co.
nie ma czegos takiego jak O1 RS TDI
Komentarz
-
A mi dziś się trafił Pan w A6 2.0 TDI, znów waga samochodu wygrała
1:0 dla mnie
Komentarz
-
-
ten, którego Gebek chce kupić :wink:Zamieszczone przez szkodaRenault Megane Coupe 2.0 TCE 180 KMIt doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
nie miałem okazji dłużej pogadać, więc tylko wiem jaki silnik...Zamieszczone przez tomilten, którego Gebek chce kupić :wink:Zamieszczone przez szkodaRenault Megane Coupe 2.0 TCE 180 KM
[ Dodano: Sro 02 Cze, 10 15:56 ]
ale autko śliczne
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Wiele jest ślicznych autek, które odrzucają swoją niezawodnością bądź rozwiązaniami technicznymi (np. wymiana żarówek przez rurę wydechową bo inaczej nie da rady).Zamieszczone przez szkodaale autko śliczneIt doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
Zobacz w nowym Adacu jak z niezawodnoscią, nowych megane.
Wymiana zarowki jest zaś idealnie prosta.Track events-M3RS Cup-300/ /S-max 2.0T Powershift/MX5 ND ;-)
Komentarz
-
citroen c6. Nowy model.
Szliśmy łeb w łeb. remis.
Zastanawia mnie jaki tam był motor. Na stronie są dwa dizle. Ten słabszy chyba odpada porównujac parametry.Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
aldam, mocniejszy diesel ma 155 kucy i chyba 10,6 do setki! benzyna lewdo 130 kucy więc wogóle słabo
Komentarz

Komentarz