Zamieszczone przez MisiekWAW
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez MisiekWAWno to wziąłem stoper do ręki i wyszło 10.2 chyba najlepiej1
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
ja tez mowie o 0-100kilometrow na godzine - zobaczysz sam :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 05 Maj, 08 18:58 ]
nawet mi spalanie spadlo z 18,4 na 18,1nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez Adi201 maja na Al. Włókniarzy w Łodzi.
Golf III GTI stjuningowany na maxa - felgi, szyby i wydech
3 światła pod rząd został jakieś 4 długości auta a jechałem tylko do 3 biegu.
Kierownik na każdych następnych światłach był coraz bardziej zły że nie może dać rady :szeroki_usmiechlacze
żeby daleko nie szukać kolega ma jakiegoś urodzinowego 16V, przejechałem się i mu mówie, ze zepsuty, nie jedzie :szeroki_usmiech stwierdził że się czepiam i rozpuszczony jestem :shock: :foch: no to wziąłem stoper do ręki i wyszło 10.2 chyba najlepiej1
no przeciez mówiłem qrfa że zepsuty :zlosnik:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975MisiekWAW napisał/a:
no to wziąłem stoper do ręki i wyszło 10.2 chyba najlepiej1
gdybys u mnie mierzyl teraz pewnie peklo by 14s .....Zamieszczone przez MisiekWAWale ja mierzyłem do 100km/h a nie na 1/4 mili :lol: :zlosnik:Zamieszczone przez Jabar1975a tez mowie o 0-100kilometrow na godzine - zobaczysz sam
:diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greszczynCzy....robisz rundki ,by ukołysać małą do snu ?
Zamieszczone przez Ziomalzapomniałem dopisać , ja z przodu
Jakiś starszy facet siedział za kółkiemZamieszczone przez BulikowyNa pewno się nie ścigał :diabelski_usmiechZamieszczone przez ZiomalRace is Race :diabelski_usmiechod niedzieli bedzie nieaktualne :diabelski_usmiech
nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Ech chopacy fajnie sie macie, ze mna nikt sie nie chce scigac w Katosach :-/Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
-
Ech chopacy fajnie sie macie, ze mna nikt sie nie chce scigac w Katosach :-/
wyjazd na weekend majowy
- pan w citroenie C5 HDI strasznie się starał mnie wyprzedzić ale nie dawał rady, notabene ja też specjalnie mu nie mogłem odjechać, potem gdzieś skręcił
- młody gniewny w civic-u, wydech taki że głowę można by było wsadzić zaś podwozie prawie szorowało po asfalcie, mocno się spinał ale nie dał rady i dobrze bo strasznie mnie ten hałas denerwował (mały spał)
Ostatnio 2x trafił mi się przy powrocie z pracy ten sam kierowca Seata Leona, spinał się strasznie ale też nie dał rady, nawet nie wiem co to było bo tyłka nie zobaczyłem.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bulikowyloru rozumiem, że cytryna 2.0 HDI bo 1.6 w ogóle nie jedzie :PO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BulikowyWojtas, Hehe, swego czasu do Augustowa przyjeżdżał koleś Golfem IV co miał podobno ponad 140 km. Tylko jakoś nie dawał mi rady :P Teraz jeździ chyba Golfem V zawsze możesz z nim poganiac...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bulikowy1.9 105km ale chyba mocna seria bo ostatnio audi a3 i passka 1.8T zrobiłem
Jabar , a co z białą strzałą sie dzieje sie ?
Zauważyłem że najwięcej Killerów jeździ serią zazwyczaj :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Ziomal, bo jak latasz nie serią, to nawet nie zauważysz, że ktoś chciał się zmierzyć. :diabelski_usmiech. Z wesołych historii to spotkałem Pana, który chciał się wcisnąć z prawego pasa z Ostrobramskiej na Marsa uwaga ... Nissanem Navarrą. Odpuścił już w połowie skrzyżowania, ale bonusem wszedł w lukę po mnie. Z minusów - generalnie bardzo cierpię na mokrym. Kiedyś na mokrym zrobiła mnie Corolla 1,4 bo miała trakcję na 1 i 2 i połowie 3 a ja nie (nie chciało mi się dosięgnąć do przycisku ASR) :szeroki_usmiech.
Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kiedyś na mokrym zrobiła mnie Corolla 1,4 bo miała trakcję na 1 i 2 i połowie 3 a ja nienasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kiedyś na mokrym zrobiła mnie Corolla 1,4 bo miała trakcję na 1 i 2 i połowie 3 a ja nie
.... w lipcu do pl wraca kumpel z suwenirem dla mnie, zobaczymy jak pojdzie montaz quaifaAudi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
Komentarz