jako ze wczoraj byl zlocik u mnie w miescie i sciganko na 1/4 to napisze co udalo a czego nie skillowac
volvo v70 (chyba) 146km - tutaj niestety 3 dlugosci w plecy
seat (kwadraciak jakis stary) - dostal 3 dlugosci
seat toledo okolo 90km - dostalem okolo 2 dlugosci
i tutaj byla najwieksza walka opel vectra 1.8s 90km - najpierw dostalem o doslownie pol metra (do lustertka bylem), a za drugim razem byl poprostu remis, rowno do konca
wiem ze nie sa to jakies tam auta, ale jak na moje 90km to tylko z nimi moglem postartowac
a i jeszcze bmw 3 , 1.6 113km, powiedzialem zeby zapakowal 2 osoby, i dostal o dlugosc, a potem ja dostalem (spoznilem start)
Dziś podczas wyprzedzania przykleił się do mnie kierownik z Mazdy MX5 po zakończeniu wyprzedzania nadal spokojnie przyspieszałem ale jak się okazało kierownik z MX5 chciał naraz łyknąć i mnie no ale jakoś nie wyszło, był strasznie :shock: , potem mnie oczywiście wyprzedził, nie mogłem podjąć walki :cry: wiozłem żonkę i bliźniaki.
Wracałem od kobiety byłem na stacji zatankowałem za 100 zł 98
Staneła na swiatłach BMW 3 ;] Nie miałem gazu wiec byłem na benzynce
Rwała sie na światłach, wiec tez jej zasugerowałem ze jestem gotowy ;d
Zrobiło sie zielone i poszedłem łykałem ja tą moja 13 letnia '125km' Octavia ;d zaraz potem były tory kolejowe wiec zwolniłem, szkoda skody ;d a on chyba sie troszke zezłoscił i nie patrzac przeleciał po nich jak 'zdenerwowany'
Moze to i nie wyczyn ale od czegoś trzeba zacząć ;P
zebrałem od E30 cabrio z jakimś dużym motorem, fajny błysk w rurach przy przepięciach miał :twisted: nie zebrałem jakoś dramatycznie a biorąc pod uwagę pasażerkę jakbym jechał sam mogłoby być całkiem ciekawie :diabelski_usmiech
zebrałem od E30 cabrio z jakimś dużym motorem, fajny błysk w rurach przy przepięciach miał :twisted: nie zebrałem jakoś dramatycznie a biorąc pod uwagę pasażerkę jakbym jechał sam mogłoby być całkiem ciekawie :diabelski_usmiech
az taka duza ta pasazerka :twisted:
jak przeczyta to Ci sieknie :lol: do 120 dostałem dwie długości, nawet nie duża pasażerka może to zmienić 8)
az taka duza ta pasazerka :twisted:
jak przeczyta to Ci sieknie :lol: do 120 dostałem dwie długości, nawet nie duża pasażerka może to zmienić 8)
taka ciekawostka jeszcze, z tego co zainkasowałem 100PLN niedawno, to pan policjant mnie miło zaskoczył, bo zaczęlismy gadać o furach jak zwykle i mówię, że jestem z takiego klubu różowej landrynki to spojrzał na naklejkę i mówi:
"no właśnie widzę "
czyli zorientowani
a wczoraj kogoś skanibalizowałem, ale nie wiem co było, bo potem mnie nie chciał wyprzedzić , mimo, że się podstawiałem jak mogłem, żeby dupsko zobaczyć, a byłem ciekaw, bo kierownik dość zacięty, no ale też jakoś trudno specjalnie nie było
BKD\CAXA coś takiego...
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Wczoraj wieczorem kierownik czerwonego peugota 607 robil sobie spacerek - 30 na godzine na Mechoffera. Poczekalem grzeczenie na przerywana i zabieram sie za wyprzedzanie - aut bylo sporo ale miejsca az naddto by objechac zawalidroge. A ten jak zobaczyl co sie dzieje to dzida ! :evil: . Skonczylem wyprzedzanie i wjechalem przed typa ale troche mi cisnienie podniosl, banalna sytuacja nagle stala sie dosc niebezpieczna - potem zjechal na osiedle do MiskaWaW - Misiek jak kojarzysz goscia to uwazaj - jakis chyba wariat czy co...
Wczoraj wieczorem kierownik czerwonego peugota 607 robil sobie spacerek - 30 na godzine na Mechoffera. Poczekalem grzeczenie na przerywana i zabieram sie za wyprzedzanie - aut bylo sporo ale miejsca az naddto by objechac zawalidroge. A ten jak zobaczyl co sie dzieje to dzida ! :evil: . Skonczylem wyprzedzanie i wjechalem przed typa ale troche mi cisnienie podniosl, banalna sytuacja nagle stala sie dosc niebezpieczna - potem zjechal na osiedle do MiskaWaW - Misiek jak kojarzysz goscia to uwazaj - jakis chyba wariat czy co...
nie kojarze, staram się unikać oszołomów :roll: ale mogę mu od Ciebie nabluzgać jak go spotkam
markowski, podziwiam spokoj i opanowanie - bo ja bym typa nauczyl pokory na drodze :szeroki_usmiech - np jechal przed nim 15 na godzine i nie dal sie wyprzedzic
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
markowski, podziwiam spokoj i opanowanie - bo ja bym typa nauczyl pokory na drodze :szeroki_usmiech - np jechal przed nim 15 na godzine i nie dal sie wyprzedzic
ekhem, czyli intelektem byś mu pojechał :?: :szeroki_usmiech
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Dzisiaj gosc na swiatłach przystawił sie bmw e46 bez znaczków, obok siedziała blondi 8) więc chciał pewnie pokazac ze bmw rządzi :P ale jednak moje 18 rzucają sie w oczy i juz nie było takiego zaskoczenia jak przedtem.
Jedynka a gosc z przodu, ja jak zwykle w takich pzypadkach z partyzanta, dwójka goscia doszedłem, trójka do około 100 i po zawodach.....
Reasumując, prowadząc czarną skodę na czarnych 18 jakoś rzadziej do sprintów dochodzi :roll:
Dzisiaj prawie objechałem Maybacha 62S, prawie bo dojechałem do niego na trasie Glinojeck-Ciechanów, ale jechał spokojnie 100-110km/h, a że nie szalałem to sobie za nim płynąłem. Chyba dokładnie to TEN, bo wydaje mi się, że taką miał rejestrację.
Usługi tokarskie, frezarskie
Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.
fernando, a bo mnie lekko wkur*** jak mi siadł na dupie gdzie nie miałem jak zjechać, więc na światłach się przystawiłem żeby mu na złość zrobić i żeby więcej paliwa zużył i opon :diabelski_usmiech
Komentarz