Przy takim przebiegu to każde nowe będą lepsze od tych co masz
zestaw do cyfry+
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez cook?z czterema to 4 dekodery na dwa wystarczy z dwoma.
Zamieszczone przez Tomaszeklub jedna i splitter card!
ja mam polsat i dupa jest. dekodery osobno, kart nie można zamienić bo są sparowane z dekoderami - lipa, no cóż ale jest polsat sport->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Jeśli ktoś dopiero zaczyna z instalacją to naprawdę polecam urządzenie o nazwieHDTV Center plus. Koszt ok. 140 pln a sprawdza się naprawdę znakomicie, szczególnie w domkach jednorodzinnych. Po dopięciu kilku dodatkowych pierdułek ( przełączniki Diseq-a, modulator, antena siatkowa ) w każdym gniazdku masz praktycznie wszystko ( TV naziemna, pełny sygnał SAT, podgląd z kamery np. w pokoju dziecka, w ogrodzie itd ). Zrobiłem to u siebie, kilku znajomych też się skusiło i wszyscy są naprawdę zadowoleni...
Jeśli chodzi o "teorię" instalacji to jest tego trochę na TEJ stronie.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
no jeśli dwa dekodery z twardym dyskiem to tak
w ntv po ostatniej aktualizacji softu można podłączyć tylko 1 kabel. Niestety będą pewne ograniczenia - wolniej zaciąga filmy, nie można jednocześnie nagrywać i oglądać i cośtam jeszcze.Były posiadacz 1.8 Turbo
Nikt nie tańczy na trzeźwo, chyba że oszalał..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cookw ntv po ostatniej aktualizacji softu można podłączyć tylko 1 kabel. Niestety będą pewne ograniczenia - wolniej zaciąga filmy, nie można jednocześnie nagrywać i oglądać i cośtam jeszcze.
Komentarz
-
-
Ja odsyłam Cię na forum http://forum.dvhk.pl/ tam znajdziesz odpowiedz i na pewno dużo ciekawych informacji z dziedziny Tv-Sat.Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
Kończy mi się umowa z C+. Miałem ich tylko ze względu na to iż oglądam ligę angielską i hiszpańską. Pytanie: czy w Polsce da się oglądać ligę angielską (najbardziej mi zależy) i hiszpańską korzystając z jakiejś innej telewizji? Niekoniecznie abonamentowej, np. kupić dekoder, talerz i mieć wszystkie programy dostępne z Astry i Hot Bird'a?
Komentarz
-
Komentarz