poszkuje namiaru na sklep z czesciami do skody juz drugi raz w tym miesiacu dmuchneli mi tylnia wycieraczke oct 2 kombi okolice warszawy
Cb antena - ile Wam juz ukradli..? Bo mi 2 poszla
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piotrek_osGeorgia sam magnes,
Ja odkręcam bata i magnes zostaje , ale kto chce hustlera :szeroki_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
piotrek_os, to w hurcie kup anteny, będzie taniej. :diabelski_usmiech
ale jeżeli na allegro HUSTLER IC100 kosztuje 60zł, a normalnie w sklepie z 100 parę złotych to normalne że będą kraść szczególnie w świętokrzyskim. Urodziłem się i mieszkałem w świętokrzyskim to wiem coś na temat, amatorów cudzej własności.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eXim antena ladniejsza/ladniej wyglada tym szybciej ginie
Zamieszczone przez Ziomalja słyszałem opinie że jeśli kabel od magnesu do radia jest przeciety i później jakoś tam skręcany to nie ma bata straci swoje właściwości.
Zamieszczone przez piotrek_osByle bym sie ja znów nie zdziwił jak pojdzie 3.......
OT: może by tak pomyśleć o prezencie dla lepkorękich, że wraz z aktywacją alarmu/centralnego na antenę szło by jakieś 60voczywiście nieskuteczne w przypadku helikali i CLC typu sirio DV 27 S
EDIT: do autora wątku - przy wydatkach tego rzędu może pomyśl o sirio taifun/triflex ? mniej rzucające się w oczy, a wydajność będzie lepsza niż georgia i zbliżona/lepsza niż florida (z racji montażu wobec magnesu) - i wyjdzie taniej niż jedna florda na miesiąc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalja słyszałem opinie że jeśli kabel od magnesu do radia jest przeciety i później jakoś tam skręcany to nie ma bata straci swoje właściwości.[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Komentarz
-
-
http://www.allegro.pl/item438976737_...tura_nowe.html czy ktoś taka z Was ma zamontowana......zgodnie z pomysłem kolegi czernobyla
Komentarz
-
-
mam triflexa w O1 - kombi
otwór pasuje "plug and play", podsufitki nie trzeba ściągać, ale trzeba ją odgiąć , żeby włożyć łapki
co do zasięgu - uważam, że:
- w mieście jest nieporównywalnie lepsza niż IC-100 - ściąga zdecydowanie mniej zakłóceń
- w trasie do zastosowań antymiśkowych w zupełności wystarczy - zawsze możesz się przecież kogoś spytać o "przedłużenie wiadomości",
mam też hustlera, obie anteny podłączone są do radia przez przełącznik własnej konstrukcji, zatem jak chcę większego zasięgu to tylko pstryczek koło ręcznego (warunek jest taki, że wcześniej wyciągnę hustlera z bagażnika)
podsumowując - latem przejechałem tysiące kilometrów po polsce i nie pamiętam kiedy ostatni raz wyciągałem hustlera, dla mnie triflex jest super sprawą (a jak będzie mi mało - wystarczy tylko wystawić na dach magnes..)była octa jest bora.. 1.9 TDI AJM
a teraz... znowu octa ;-)
Komentarz
-
-
zwykłe radio obiera w moim przypadku zdecydowanie lepiej... ale z tym jest w moim aucie tak: nie mam już oryginalnego radia, więc podłączając je musiałem zastosować separator. Po podłączeniu okazało się, że w zasadzie nic się nie zmieniło i radio odbiera kiepsko. zdemontowałem sobie wtedy podstawę anteny (tam mieści się wzmacniacz sygnału) i okazało się, że dostała się tam wilgoć i wzmacniasz szlag trafił. Dołutowałem zatem przewód bezpośrednio do bata z pominięciem wzmacniacza i grało to nawet nieźle. Ale jak zmieniłem na triflexa odbiór poprawił się zdecydowanie, tak więc ci co mają antenę aktywną sprawną nie zauważą zmiany zarówno w jedną jak i drugą stronębyła octa jest bora.. 1.9 TDI AJM
a teraz... znowu octa ;-)
Komentarz
-
Komentarz