Jaki telefon w Plusie ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zpluta
    L&K
    • 2008
    • 1194

Zamieszczone przez Big
    Szczerze mówiąc ideałem telefonu, był dla mnie model 6310i Nokii.
    To prawda - to był model super. Też miałem. W nim do szczęścia brakowało chyba tylko lepszego wyświetlacza - nawet niekoniecznie kolor ale czytanie długich SMSów na nim to tak średnio. Używałem go też czasem do internetu z laptopem - tu był lekki problem, bo do dyspozycji był tylko GPRS i komunikacja przez BT.

najprostszy
    :

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

A ja stwierdzam ze to E51 to nie jest zadna rewelacja. Bateria trzyma mi tyle co w 6300, nie ma mulacego menu i przynajmniej ja slysze i mnie slysza przez ten telefon w przeciwienstwie do E51 gdzie ledwo ja slysze i mnie slysza. Te telefony tak ponoc czasem ma. Kolega ma E51 ktora trzeba raz dziennie ladowac. Byla w serwisie kilka razy wymieniali baterie i cos tam jeszcze i dalej lipa :twisted:
      Spritmonitor.de

Komentarz

• zpluta
        L&K
        • 2008
        • 1194

To ciekawe. W mojej firmie jest chyba z 10 tych E51 i nikt nie narzeka. Z telefonów, które miałem życiu, przez E51 mi się najlepiej rozmawia.

To może ten przeze mnie testowany E52 to też taka "czarna owca"?
        :

Komentarz

• GreenArrow
          L&K
          • 2009
          • 1052

Ja aktualnie pracuje na 5310 ; ) ma to co potrzebne ;d

Komentarz

• Alkazar
            Classic
            • 2009
            • 28

Zamieszczone przez pleban
            SYMBIAN w Nokii?
            Boże broń - miałęm Nokię E50, podobnie koleś, inny w firmie ma wyższy model, coś E70 czy jakoś tak.

KICHA

Zawiesza się kilka razy na dzień i wymaga wtedy wyjęcia baterii, serwis sobie nie radzi, bełkota coś o zmianie firmware, później jest to samo.
            Przez SYMBIANA w Nokii wyleczyłem się z tego producenta, choć od zawsze używałem ich telefonów
            Nowe modele mają również nową wersję Symbiana i już dawno wyeliminowano błędy powodujące zawieszanie.

Ja mam Nokię E75 i z czystym sumieniem polecam tą słuchawkę. Trzeba tylko zainstalować kilka aplikacji, w szczególności do obsługi VoIP (np. Nimbuzz), oraz ewentualnie latarkę (np. BrightLight). Chyba, że ktoś nie potrzebuje zbytków, ale latarka polecam, bo nigdy nie wiadomo kiedy bedzię potrzebna.

Komentarz

• bonzo01
              Rider
              • 2009
              • 295
              • Superb II combi (3T5)
              • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Ja osobiście używam HTC TOUCH 2. Po pierwsze jest na windowsie więc można z nim zrobić wszystko co tylko się chce. Po drugie jest bardzo przyjemny w obsłudze i bateria trzyma 5 dni, więc jak na dotykowy duży wyświetlacz to całkiem sporo. POLECAM
              MOJA WYMARZONA KOCHANKA
              tymczasowy dupowóz
              następnie kochanka
              zaczęlo się od

Komentarz

• zpluta
                L&K
                • 2008
                • 1194

Zamieszczone przez Alkazar
                Ja mam Nokię E75 i z czystym sumieniem polecam tą słuchawkę. Trzeba tylko zainstalować kilka aplikacji, w szczególności do obsługi VoIP (np. Nimbuzz), oraz ewentualnie latarkę (np. BrightLight). Chyba, że ktoś nie potrzebuje zbytków, ale latarka polecam, bo nigdy nie wiadomo kiedy bedzię potrzebna.
                Obejrzałem specyfikację i faktycznie niezły. Czyli w tej chwili podobają mi się E75 i N85 Możliwe, że nie będę umiał wybrać i zostanę przy swojej udanej, sprawdzonej E51
                :

Komentarz

• bradley
                  L&K
                  • 2008
                  • 1465

bonzo01, a dlugo go masz? Bo w porownaniu z PRO 1 to procesor jest tak samo taktowany ale na innym chipsecie. Moze twoj jest mniej pradozerny albo jeszcze bateria w miare swieza
                  VW Vento 1.9TDI 1Z ++
                  Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
                  Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• bonzo01
                    Rider
                    • 2009
                    • 295
                    • Superb II combi (3T5)
                    • CDAA 1.8 TSI 160 KM

bradley, mam go od miesiąca. Żeby bateria dłużej trzymała to wyłączyłem zbędne funkcje
                    MOJA WYMARZONA KOCHANKA
                    tymczasowy dupowóz
                    następnie kochanka
                    zaczęlo się od

Komentarz

Pracuję...