Szczerze mówiąc ideałem telefonu, był dla mnie model 6310i Nokii.
To prawda - to był model super. Też miałem. W nim do szczęścia brakowało chyba tylko lepszego wyświetlacza - nawet niekoniecznie kolor ale czytanie długich SMSów na nim to tak średnio. Używałem go też czasem do internetu z laptopem - tu był lekki problem, bo do dyspozycji był tylko GPRS i komunikacja przez BT.
A ja stwierdzam ze to E51 to nie jest zadna rewelacja. Bateria trzyma mi tyle co w 6300, nie ma mulacego menu i przynajmniej ja slysze i mnie slysza przez ten telefon w przeciwienstwie do E51 gdzie ledwo ja slysze i mnie slysza. Te telefony tak ponoc czasem ma. Kolega ma E51 ktora trzeba raz dziennie ladowac. Byla w serwisie kilka razy wymieniali baterie i cos tam jeszcze i dalej lipa :twisted:
SYMBIAN w Nokii?
Boże broń - miałęm Nokię E50, podobnie koleś, inny w firmie ma wyższy model, coś E70 czy jakoś tak.
KICHA
Zawiesza się kilka razy na dzień i wymaga wtedy wyjęcia baterii, serwis sobie nie radzi, bełkota coś o zmianie firmware, później jest to samo.
Przez SYMBIANA w Nokii wyleczyłem się z tego producenta, choć od zawsze używałem ich telefonów
Nowe modele mają również nową wersję Symbiana i już dawno wyeliminowano błędy powodujące zawieszanie.
Ja mam Nokię E75 i z czystym sumieniem polecam tą słuchawkę. Trzeba tylko zainstalować kilka aplikacji, w szczególności do obsługi VoIP (np. Nimbuzz), oraz ewentualnie latarkę (np. BrightLight). Chyba, że ktoś nie potrzebuje zbytków, ale latarka polecam, bo nigdy nie wiadomo kiedy bedzię potrzebna.
Ja osobiście używam HTC TOUCH 2. Po pierwsze jest na windowsie więc można z nim zrobić wszystko co tylko się chce. Po drugie jest bardzo przyjemny w obsłudze i bateria trzyma 5 dni, więc jak na dotykowy duży wyświetlacz to całkiem sporo. POLECAM
Ja mam Nokię E75 i z czystym sumieniem polecam tą słuchawkę. Trzeba tylko zainstalować kilka aplikacji, w szczególności do obsługi VoIP (np. Nimbuzz), oraz ewentualnie latarkę (np. BrightLight). Chyba, że ktoś nie potrzebuje zbytków, ale latarka polecam, bo nigdy nie wiadomo kiedy bedzię potrzebna.
Obejrzałem specyfikację i faktycznie niezły. Czyli w tej chwili podobają mi się E75 i N85 Możliwe, że nie będę umiał wybrać i zostanę przy swojej udanej, sprawdzonej E51
bonzo01, a dlugo go masz? Bo w porownaniu z PRO 1 to procesor jest tak samo taktowany ale na innym chipsecie. Moze twoj jest mniej pradozerny albo jeszcze bateria w miare swieza
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz