Obwodowa.... Wszystkie auta testowe spokojnie osiągają swoje prędkości maksymalne :twisted: :twisted: :twisted: I więcej... :diabelski_usmiech
Fotoradary
Zwiń
X
-
www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
-
-
Zamieszczone przez adik_sarci9,BTW.Dzisiaj śmigam na mazury...aż mi dreszcze przechodzą na myśl o Ciechanowie i tamtejszej policji...dobrze , ze nie ja prowadzę
Komentarz
-
-
Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.
A teraz co do Ciechanowa - jadąc od Płońska postawiono nowe znaki `teren zabudowany` jakis kilometr przed stacją paliw i Ciechanowem, jest to za zakrętem więc radze uważać bo zapewno nasi niebiescy przyjaciele niebawem będą sie tam czaić :evil: :evil: a miejsce w krzakach mają nie kiepawe :roll: a cały ten teren zab. jest przez jakieś 200m :evil:
A za remont mostu na drodze Łódź - Stryków (czy Strykowo nie wiem) to bym zabił, jadąc od Łodzi staliśmy chyba ze 40min bo jakieś dwa k u t a s y dostali po lizaku i tak cudownie zarządzali całym ruchem, ze od Łodzi jechało sie 40min a z drugiej strony zadnego auta oczekującego na przejazd (zwęzenie na moscie, zablokowali jeden pas)... A na tej samej trasie ale bliżej Łodzi fajnie sie ustawili `łowcy autografów`, sukinkot, zeby nie mrugali to bysmy przejechali skrzyzowanie i nawet ich nie widzieli wrr, od drogi chyba ze 20m i dwa duze krzaki, a między nimi `suszarka` no co za kurwiszony... wrr
Komentarz
-
-
Cytat:
Ponieważ jest remont mostu w Zakroczymiu - trasa E7 Warszawa - Gdańsk - chłopaki z suszarą chowają się za barierkami właśnie na tymże moście jadąc w stronę wawki - oczywiście ograniczenie jest bodajże nawet do 40km/h.wieć jest do 60 bo dziś patrzyłem specjalnie, ale co ciekawsze dla nas - `panowie` stali białą Nubirą kombi, więc moga sie tez kręcić nią w okolicach, a zdaje mi się,ze kiedys ją widziałem na trasie na Błonie...ops: albo mi się pomyliło albo wcześniej było jeszcze jeden znak ograniczający także do 40km/h.. :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adik_sa dziś wracając z Wawy drogą E77 we wsi Szczytno ( nie te na mazurach :szeroki_usmiech ) stali nasi `ulubieńcy`... miejsce niezłe bo sie wylatuje zza górki i już jest za późno na jakąkolwiek reakcje... a stają za barierkami tak,że widać tylko białą czapke... :evil: :evil: :evil:
Jeszcze jadac dalej to ostatnia krzyzowka przed swiatlami(za nimi juz wiadukt i Plonsk) ,tez czesto lubia tam stac :wink:
Wylatujesz z zakretu i masz dluga prosta ,krzyzowka(tu stoja) i sie zaczyna lekko pod gorke i sa te swiatla.
Ps. i droga chyba numer 7 :roll:
Komentarz
-
-
Mój nowy rekord... 107/50 w Tczewie.
I nic nie zapłaciłem :twisted:
Fotoradarów jak psów... Łatwo można się zapomnieć :evil:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZoltarMój nowy rekord... 107/50 w Tczewie.
Ale uwazam, ze policja w Gdansku jest bardzo mila. Pamietam jak trafili mnie na Elblaskiej, zaraz za wiaduktem i mialem 111/50. Ale jak uslyszeli, ze przyjechalem na weekend do dziewczyny to tylko smiali sie, ze mam tak malo w kieszeni."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Mnie uratowało to, że byli Fabiąk
W Gdyni są straszne chamy... 2 razy miałem odpowiednio 95 i 99 i mam 2 mandaty... Za 200 każdy... Uważajcie na Astry... I Bore...www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
W okolicach Wejherowa widziałem dziś nieoznakowanego Focusa, kolor chyba złoty (nie pamiętam bo najpierw im sie przyglądałem a później sie dowiedziałem, że to drogówka), nr rej GD ****** dalej nie wiem, Focus w wersji sedan, ma małą kamerke w lewym górnym rogu szyby (w lewym siedząc w samochodzie)
Komentarz
-
-
A drogi jak są słabe, takie będą dalej :|www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Na pomorzu i tak są chyba jedne z lepszych...
[ Dodano: Czw 30 Cze, 05 22:00 ]
przejeżdżających przez Ciechanów informuję o kolejnym miejscu do połowów :P - droga wylotowa na Mławe, w miare pusta więc sie cisnie... nieoznakowana octavia stoi jak najbardziej na widoku ale fotoradaru za nią to zbytnio nie widać... dobrze,że dziś jechałem tam na rowerze 8)
[ Dodano: Czw 30 Cze, 05 22:04 ]
i podobno w Dąbrowie Górniczej w strone Cieszyna, gdzieś przy robotach drogowych (tylko, ze tam wiecznie coś dłubią...) przenośnego stawiają.. tata jest teraz na etapie oczekiwania na zdjęcie z tamtego właśnie miejsca... ale może zdążył wyhamować...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasjak masz palmtopa
gps jak jest korek skrecam w którąś strone i mapa wytycza szybko objazd
nie wszedzie koledzy truckerz mogą jechac i tu sie własnie przydaje gps i auto mapa
jak zrobie fotke to ci ją przesle
po tym jak zaplacilem pod Bielskiem 200 PLN i 6 pkt.. mysle o CB, DJczas gdzie masz zamontowane radio, bo nie chce go miec na widoku?1.9 TDI ATD KOMBI 4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rentierZamieszczone przez djczasjak masz palmtopa
gps jak jest korek skrecam w którąś strone i mapa wytycza szybko objazd
nie wszedzie koledzy truckerz mogą jechac i tu sie własnie przydaje gps i auto mapa
jak zrobie fotke to ci ją przesle
po tym jak zaplacilem pod Bielskiem 200 PLN i 6 pkt.. mysle o CB, DJczas gdzie masz zamontowane radio, bo nie chce go miec na widoku?
Komentarz
-
-
jak jechałem do białej podlaski na sss to przed sama biała mnie złapali ,przekroczyłem
predkosc o 10
km i tak wpir.... mi mandat co prawda 5o zł chciałem mu dac i pojechac dalej to jakis inny chyba bo niechciał :-) wolał popisac a zamiast pisac mógł jechac kwiaty zonie
był sam wiec nikt niewidział a on nie :P-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasw podłokietniku
dokładnie pod nim miałem teraz mam na widoku bo antene mam na stałe dziura w dachu
masz moze jakies pratyczne uwagi na w/w pomysl ?1.9 TDI ATD KOMBI 4x4
Komentarz
-
Komentarz