nie rozumiem za bardzo po co chcecie chowac CB ? Przecież to nie antyradar... A po antenie tak czy siak wiadomo,że ona nie jest do zwykłego radia...
Fotoradary
Zwiń
X
-
mój ojciec widział ostatnio drogówke na `siodemce` jadąc od strony warszawy jakies dwa kilometry przed ich stalym miejscem w Szczytnie tam za bandami... teraz stali na zakrecie, na skrzyzowaniu, nie pamietam miejscowosci ale tam po drugiej stronie jest kamera a po prawej jakis chyba stary czy niedokończyny budynek... (super miejsce, wszyscy zapalają na zakrecie a tu wylatuje głąb z lizakiem i zatrzymuje... wrrr)
a dzis postawili fotoradar na nowy terenie zabudowanym przed ciechanowem, który ciągnie sie całe 200metrów :evil: :evil: kolejna paranoja ale cóż...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adik_smój ojciec widział ostatnio drogówke na `siodemce` jadąc od strony warszawy jakies dwa kilometry przed ich stalym miejscem w Szczytnie tam za bandami... teraz stali na zakrecie, na skrzyzowaniu, nie pamietam miejscowosci ale tam po drugiej stronie jest kamera a po prawej jakis chyba stary czy niedokończyny budynek... (super miejsce, wszyscy zapalają na zakrecie a tu wylatuje głąb z lizakiem i zatrzymuje... wrrr)
a dzis postawili fotoradar na nowy terenie zabudowanym przed ciechanowem, który ciągnie sie całe 200metrów :evil: :evil: kolejna paranoja ale cóż...
A od ktorej strony jak sie wjezdza do ciechanowa? i czy staly czy przenosny ?
Komentarz
-
-
A od ktorej strony jak sie wjezdza do ciechanowa? i czy staly czy przenosny ?
na wlocie od Płońska... - tak jak pisałęm, zrobili niedawno tam teren zabudowany i juz zaczynają głupieć... w sumie zdejmująć noge z gazu zanim zwolnisz to juz sie konczy teren zabudowany :evil: :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adik_sna wlocie od Płońska... - tak jak pisałęm, zrobili niedawno tam teren zabudowany i juz zaczynają głupieć... w sumie zdejmująć noge z gazu zanim zwolnisz to juz sie konczy teren zabudowany :evil: :evil:
Komentarz
-
-
:!: Panowie, na tej stronie są ciekawe wiadomości odnośnie tematu, łącznie z nowościami gdzie i z czym misie stoją, a poza tym wiele sie można naczytać...... wszystko i na temat, polecam
gdzies miałem listę misiowych bryczek.... znajdę to dam znać
pozdrawiam :diabelski_usmiechaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
kurwa mać, właśnie odebrałem polecony, a w środku piękne kurwa zdjęcie :evil:
i blankiecik na 420 peelenow :evil:
fotoradar w Wierzchowie na drodze nr. 25 (okolice Człuchowa)
ograniczenie do 50km/h w lesie :evil: :evil: :evil: i fotoradar.
Tak sie panowie robi w gminie kase!!!
Kocham ten kraj :?
Komentarz
-
-
bernardo,
na mapie fotoradarów jest jakis w pruszkowie w którym miejscu??
to ta kamerka na skrzyzowaniu z drogą na basen??-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arekbernardo,
na mapie fotoradarów jest jakis w pruszkowie w którym miejscu??
to ta kamerka na skrzyzowaniu z drogą na basen??k . I chyba by było tego na tyle.
pozdrawiam
ps
gadaliśmy o tym na spotku ale pro forma z przyjemnościa odpowiadam, innym też może się przydać wyjaśnienie :szeroki_usmiechaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
coco
Zamieszczone przez zebkurwa mać, właśnie odebrałem polecony, a w środku piękne kurwa zdjęcie :evil:
i blankiecik na 420 peelenow :evil:
fotoradar w Wierzchowie na drodze nr. 25 (okolice Człuchowa)
ograniczenie do 50km/h w lesie :evil: :evil: :evil: i fotoradar.
Tak sie panowie robi w gminie kase!!!
Kocham ten kraj :?lacze - (Nowe srebrne Mondeo) film kręciło
ops:
Komentarz
-
Ja czekam czy mi zrobilo, bo jadac ostatnio przez teren zabudowany mialem 65 na liczniku, a patrze, a tu w bocznej drodze oparty o plot "ch...j na trzech nogach stoi" i nie wiem czy mi pstryklo czy nie - znajomi mi mowili ze sie powinno udac, ale czy ja tam wiem - moze byl na wiecej ustawiony.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
gdzieś za Piotrkowem Trybunalskim (dokladnie nie pamietam) w strone Katowic stoi taki tekturowy radiowóz,bodajże polonez- wszyscy o tym wiedzą wieć dają gaz w podłoge, szczęscie miałem wczoraj, że pomimo band, zakretu i skrzyzowania srebrne mondeo mrygał mi dlugimi, okazało sie, że za tym tekturowym na skrzyzowaniu stali nietekturowi :? :? to nie jedyne miejsce,gdzie za sztucznym są prawdziwi... a w drodze powrotnej uratował mnie dostawczak, którego wyprzedzałem, zaśłonił mnie przed tymi kanaliami,a na liczniku ze 150 więc pare groszy poszłoby sie **** (a było to gdzieś w okolicach Rawy Mazowieckiej...
[ Dodano: Sro 17 Sie, 05 21:06 ]
ch...j na trzech nogach stoi"k a swoją drogą- słyszałem (nie ważne z jakich źródeł :szeroki_usmiech , że ustawiają o 20km/h wiecej niz jest ograniczenie, ja mialem przy 78 na 50)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezPolicja bądź Straż Miejska po zrobieniu zdjęcia wykroczenia ma 1 (słownie: JEDEN) miesiąc na ustalenie użytkownika który popełnił wykroczenie. Jeżeli w tym czasie nie uda się sprawcy ukarać mandatem sprawa automatycznie kierowana jest do sądu grodzkiego
Mozesz podać podtawę prawną?Pozdrawiam Bartek.
Current: Honda Civic
Ex: O1
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GolfistaZamieszczone przez MartinezPolicja bądź Straż Miejska po zrobieniu zdjęcia wykroczenia ma 1 (słownie: JEDEN) miesiąc na ustalenie użytkownika który popełnił wykroczenie. Jeżeli w tym czasie nie uda się sprawcy ukarać mandatem sprawa automatycznie kierowana jest do sądu grodzkiego
Mozesz podać podtawę prawną?
Kilka osob z forum dostalo wezwania grubo po miesiacu od wykroczenia i sprawa wyglada najczesciej tak, ze dostaje sie mandat a punkty czasem przedawniaja sie wiec i tak nie ma o co walczyc - ale nie zawsze
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adik_sgdzieś za Piotrkowem Trybunalskim (dokladnie nie pamietam) w strone Katowic stoi taki tekturowy radiowóz,bodajże polonez- wszyscy o tym wiedzą wieć dają gaz w podłoge, szczęscie miałem wczoraj, że pomimo band, zakretu i skrzyzowania srebrne mondeo mrygał mi dlugimi, okazało sie, że za tym tekturowym na skrzyzowaniu stali nietekturowi :? :? to nie jedyne miejsce,gdzie za sztucznym są prawdziwi... a w drodze powrotnej uratował mnie dostawczak, którego wyprzedzałem, zaśłonił mnie przed tymi kanaliami,a na liczniku ze 150 więc pare groszy poszłoby sie **** (a było to gdzieś w okolicach Rawy Mazowieckiej...Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz